"Pēdējās pirmizrādes" sarunu šovs, "Krupja klade" un "Jakob Noiman Festival Band" LMA Studentu klubā

Elina Korne, 01.04.2010., 11:04

Ceturtdien, 1. aprīlī no plkst. 20:00 LMA Studentu klubā sevi un citus joku dienā priecēs sekojoši kolektīvi – improvizācijas teātra "Pēdējā pirmizrāde" darboņi, kā arī grupas "Krupja klade" un "Jakob Noiman Festival Band".

"Pēdējās pirmizrādes" improvizatori šī pasākuma atklāšanai iecerējuši pavisam īpašu sarunu šovu "Kā noteikt humoru?". Šovā tiks rastas atbildes uz visiem jautājumiem, ko cilvēki mēdz sev uzdot, jautājumiem, ko mēdz uzdot citos sarunu šovos, kā arī tiem, kas citiem ir par sarežģītu. Apmēram stundu ilgais šovs, protams, risināsies par un ap humoru, tā ietekmi uz cilvēka veselību un citām tikpat eksistenciālām tēmām.

Krupja kladeVakaru turpinās starpgalaktiskā post avangarda pionieri "Krupja klade". Šis būs grupas vienīgais priekšnesums pēdējo trīs gadu laikā, kā arī nākošais tik drīz netiek solīts. Šajā daudzgalvainajā vokāli instrumentālajā orķestrī apvienojušies daudzi nopietni mūziķi, taču šobrīd precīzāki dalībnieku vārdi netiek atklāti, solot vien pārsteigumu – atrotīt rokas un atteikties no ikdienas uzvalka un šlipses piekritis kāds no vēl esošajiem valdības pārstāvjiem.

Arī muzikālā apvienība "Jakob Noiman Festival Band" ir visai daudzskaitlīga, kā arī muzikāli izglītota. Ansamblis flirtē ar vairākiem mūzikas žanriem, rodot iedvesmu gan dažādu tautu melodijās, dienvidu zemju ritmos, gan dziesmās, kas izlaužas no Jēkaba Nīmaņa sirds dzīlēm. "Jakob Noiman Festival Band" ir tīrs prieka avots pašiem spēlētājiem, kas ar to dāsni dalās arī ar klausītājiem.

Pēc performancēm – dejas.
Ieeja klubā no plkst. 20:00, skatuve no plkst. 20:30
Ieejas maksa: 2,00 Ls
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties