Sākas pieteikšanās Rock`n`Riga Garāžas dueļa ceturtajai sezonai

dravegigger, 08.06.2010., 15:45

Šoreiz arī priekšatlase noritēs dueļa apstākļos: nevis grupām ievietojot informāciju interneta mājaslapā un atbalstītājiem balsojot elektroniski, bet kolektīviem kāpjot uz skatuves.

helidKoncertos R`n`R šonedēļ skanēs gan poproks un ska, gan metalcore un post hardcore, gan dzīvi apliecinošs roks krieviski.

R`n`R Studentu dienu otrdien, 8.jūnijā, ieskandinās Latvijas Universitātes Jauno mūzikas grupu konkursa otrās kārtas finālistu Canzone dejojamais poproks, kam savdabīgu nokrāsu piešķir akordeons. Canzone sola priecēt publikas ausis un acis ar krāšņu šovu, konkursiem un balvām grupas karstākajiem atbalstītājiem.

Trešdien, 9. jūnijā, R`n`R viesosies ar hardcore skatuvi saistītas grupas- kolektīvs Helid, kura noturīgais cienītāju loks veidojies grupas piecos darbības gados, un jaunā daudzsološā post hardcore apvienība Marmöri.

Ceturtdien, 10. jūnijā, R`n`R skanēs dzīvi apliecnošs roks krieviski. Muzicēs grupa SoundReligion, kuras eklektiskā daiļrade, pēc mūziķu atzinuma, nule piedzīvojusi dažu stilistsiku uzsvaru pārmaiņu (piemēram, ska ritmu pastiprināšanos), un viņu draugi Тензарный альянс- Pēterburgas slavenās grupas Ленинград gara roķīgs iemiesojums.

Jauno grupu Garāžas duelī piektdien, 11. jūnijā, sacentīsies kolektīvi The Trigger un Pūķa gars. Šā dueļa sekundatnta lomā būs Gvido Linga, tāpēc līdzas oriģinālkompozīcijai un Metallica balādei Nothing else Matters duelantu mājasdarbu uzdevumos ir Lingas hita Šeit kaverversija.

R`n`R sākas pieteikšanās Garāžas dueļa ceturtajai sezonai. Šoreiz arī priekšatlase noritēs dueļa apstākļos: nevis grupām ievietojot informāciju interneta mājaslapā un atbalstītājiem balsojot elektroniski, bet kolektīviem kāpjot uz skatuves un klausītājiem jau konkursa pirmajā posmā ar atbalsta skaļumu klātienē izlemjot, kuras gupas 27. augustā piedalīsies duelantu pāru izlozē un no 3. septembra cīnīsies par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, pusfinālā un finālā, kas paredzēts 10. decembrī. R`n`R Garāžas dueļa ceturtās sezonas priekšatlases cīņu sākums uz R`n`R skatuves plānots 2. jūlijā. Pretendenti aicināti pieteikties, sūtot mājaslapas, sociālā portāla profila adresi vai ierakstus mp3 formātā un e-pasta adresi, kā arī kontakttālruņa numuru uz e-pastu garaza4@rocknriga.lv

Sestdien, 12. jūnijā, vilkt no skapjiem vecās ādas jakas, saplēstos džinsus un MacBeth apavus aicina Bang'n'Roll ballīte, kas top sadarbībā ar veikalu Bang Bang. Sarīkojumā uzstāsies Latvijas vecākā metalcore vienība Enhet, enerģiskais ska kolektīvs Mango un četri skatuves pieredzi jau guvuši mūziķi, kas kāps uz skatuves jaunas grupas- Scud Cualm- sastāvā. Vakara vadītājs un dīdžejs būs Kaspars Bindemanis.

Svētdien, 13. jūnijā, uz Ģitārskolas nodarbību visus interesentus gaidīs Oskars Daņilovs.

Norišu sākums- pulksten 21, piektdienās un sestdienās- pulksten 23. Ieeja uz visiem sarīkojumiem Rock`n`Riga ir bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties