Sāk tirgot biļetes uz "A Hawk And A Hacksaw" koncertu Rīgā

SKYR, 20.05.2010., 13:14

Kopš vakardienas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv pieejamas biļetes uz vasarā Rīgā gaidāmo grupas "A Hawk And A Hacksaw" koncertu.

Kā ziņots iepriekš, 20.jūlijā Dirty Deal Café (Maskavas 12-k2) savu pirmo un vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs viena no ievērojamākajām mūsdienu tautas jeb folk mūzikas apvienībām A Hawk And A Hacksaw. Biļetes nopērkamas www.bezrindas.lv. Tikai pirmo 30 biļešu cena ir Ls 6.00. Tuvojoties koncerta dienai, tās kļūs dārgākas.

Grupas kodolu veido un ne reti koncertos divi vien arī uzstājas bundzinie"A Hawk And A
Hacksaw"ks un akordeonists Džeremijs Bārnss (Jeremy Barnes) un vijolniece Hetere Trosta (Heather Trost). Pirms A Hawk And A Hacksaw aizsākšanas tūkstošgades sākumā Albukērkā, ASV Ņūmeksikas štatā, Bārnss bija pazīstams kā pagājušā gadsimta 90.gadu neatkarīgās mūzikas kulta grupas Neutral Milk Hotel bundzinieks. Ļoti iespējams, ne pasaule, ne daļa Latvijas publikas nebūtu iepazinuši jauniņā Zakarija Frensisa Kondona (Zachary Francis Condon) Eiropas ceļojumu iespaidus un skatījumu uz Balkānu un Austrumeiropas tautu mūziku, ja vien jaunietis savulaik nebūtu lūdzis padomu un palīdzīgas rokas Bārnsam un Trostai darbā studijā pie sava pirmā albuma. Nu Zakariju un viņu pavadošos mūziķus (iesākumā arī Bārnsu un Trostu) visa pasaule pazīst ar nosaukumu Beirut…

Ar gluži vai ķirurga precizitāti uzšķērstā un sev vien zināmiem paņēmieniem pārstādītā grieķu, turku, čigānu un citu reģiona tautu mūzika, kurai piejaucētas klezmer un mariachi molekulas, kā arī tikko manāms balss gēns, iejūsminājusi daudzus. Ar pēdējo albumu "Délivrance" duets sevi ir pilnībā pretnostatījuši vuāristiskajam čigānu popmūzikas šikam, kuru pārstāv iepriekš jau minētie Beirut un daža laba cita "falšās" Balkānu mūzikas apvienība.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties