Rokfestivāla "Pīlādzis" pasākuma atskaite

Ieva Miške, 19.08.2010., 22:05

Liels paldies visiem, kuri jau pirmajā gadā bija kopā ar mums gan atbalstot, gan atbraucot. Lai arī teritorija ir ļoti liela, mēs esam bijuši pat nepilni 2000 cilvēku!

Šogad uz mūsu brīvdabas skatuves kopā uzstājās 16 mazas un lielas, Latvijā pazīstamas un ne tikai, mūziķu apvienības un 2 Dj, to skaitā: Goran Gora; Agnia + Automatic Eye (Somija); The Wow; Ēnas; Dfe (Double Faced Eels); Pienvedēja Piedzīvojumi; Linga; Wild; Triānas Parks; Laime Pilnīga; Pērkons; Inokentijs Mārpls; On the roof; Busy Bee un Dj Toms Grēviņš un Artis Volfs! Par skaņas, gaismas kā arī skatuves labo kvalitāti (Skatuves Sistēmu Serviss) apmierināti bija gan mūziķi gan apmeklētāji. Viskrāšņāk to varēja redzēt tieši patīkami vēsajās vakara stundās!

Pasākuma ietvaros norisinājās moto un velo demonstrējumi, bija pieejams Annels atrakciju parks, varēja iegādāties našķus un gardumus, dzērienus, kā arī paēst pēc sirds patikas. Festivāla otrajā dienā radošā apvienība "Surikāts" piedāvāja visiem festivāla apmeklētājiem netradicionālas orientēšanās sacensības. Tāpat norisinājās arī cilvēku skulptūru un apslēptās mantas konkursi, kuros piedaloties varēja iegūt foršas balvas!

Visa pasākuma laikā bija ļoti labs un arī karsts laiks! Lai kaut kā atvēsinātos tika izdomāta arī jauna atrakcija "Šlūtenes prieki", kurai rezultātā atradās ļoti daudz piekritēju. Nākamajā gadā izveidosim vairākas vietas, kurās darbosies profesionāls publikas atvēsinātājs. Protams, liela daļa cilvēku jutās stipri vien labāk izpeldoties arī teritorijas dīķī.

Nākamgad festivāls "Pīlādzis" notiks ar jaunu vērienu un nedaudz savādāku koncepciju, piedāvājot saviem apmeklētajiem arvien jaunas vēsmas gan mūzikas gan paralēlo pasākumu ziņā. Par to jau ziņosim Jums tuvākajā laikā, kopā ar nakamā gada festivāla datumiem! Ko mēs noteikti varam solīt - būs divas skatuves, kā arī vaitāki labiekārtoti sporta laukumi!
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
deni2s, 19.08.2010. 22:48:04
Komentāra reitings: 0

Kaut arī biju tikai uz pirmo vakaru, pasākums ļoti patika. Forša publika, labi viss noorganizēts (vismaz cik es pabaudīju), rindu praktiski arī nekur nebija. Piesieties īsti nav kam :)

THL, 20.08.2010. 13:11:14 (ip:193.138.189.140)
Komentāra reitings: 0

Bija labs pasakums un prieksh pirma gada nav ne vainas, šim festam ir laba nakotne, galvenais darboties un atsauciba neizpaliks.
Paldies par Pīlādzi!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties