Rokfestivāla "Pīlādzis" jaunumi

Inese Lukaševska, 02.08.2010., 14:09

Pirmajā relīzē informējām Jūs gandrīz par visu, kas būs sagaidāms pirmajā rokfestivālā Pīlādzis.

Rokfestivāla "Pīlādzis" jaunumiTaču viens no lielajiem Skatuves jaunumiem saistīts ar pasākuma viesiem, grupu no Somijas Automatic Eye un dziedātāju no Latvijas Agnia, kuri uzstāsies uz mūsu skatuves! Šoreiz nedaudz vairāk par viesiem un pēc tam arī par īpašajiem jaunumiem pasākuma programmā.

Agnia
Sešpadsmit gadus jauno dziedātāju no Jūrmalas Agnia, kas pašlaik aktīvi virza muzikālo karjeru Eiropā, mūzikas kritiķi dēvē par Baltijas Avril Lavigne. Viņa ir vienīgā izpildītāja Latvijā, kuras albumu Never November izplata viena no lielākajām skaņu ierakstu kompānijām pasaulē Sony Bmg. 2009. gada vasarā iznāca dziedātājas video klips - karsti ugunīgs klips dziesmai Hello Hello!, kas iekarojis popularitāti Baltijas un Somijas Tv kanālos. Šobrīd Agnia aktīvi koncertē Latvijā, piedaloties dažādos koncertos un festivālos.

Automatic Eye
Par populāro somu poprock grupu Automatic Eye mūzikas kritiķi saka: pretrunā ar izplatītajiem stereotipiem par somu mūziku, Automatic Eye izvairās no depresīvām sajūtām un piedāvā klausītājiem pozitīvu enerģiju. Kā par sevi saka paši mūziķi, Automatic Eye ir vislaimīgākā grupa pasaulē. Grupas pirmais singls Away From Sunshine, kas ierakstīts 2008. gadā, kļuva par hītu un vairākus mēnešus turējās pirmajās vietās Somijas mūzikas topos.

Grupas debijas albums Don’t Let The Past Come Between You And Your Happiness uzreiz iekļuva Somijas populārāko albumu čārta divdesmitniekā. Grupas albumu izdevis otrs mūzikas tirgus titāns - kompānija Warner. Pašlaik Automatic Eye aktīvi koncertē, kas gan nav traucējis laist klajā jauno albumu Zen. Pirmais singls no jaunā albuma Calling on Angels jau pašlaik iekarojis popularitāti radiostacijās.

Par kopīgo, dziesmu un dziesmu
Agnia un grupa Automatic Eye kopīgā dziesma Run, run, run ir īpaša ar to, ka tā tika ierakstīta speciāli Eirovīzijas Latvijas nacionālās atlases finālam, bet netika izskatīta, jo tās autors ir nevis latvietis, bet soms, kas pēc Latvijas nacionālās atlases noteikumiem nav pieļaujams.

Dziesmas autori ir pazīstamais somu komponists Samuli Laiho un grupas Automatic Eye solists Petteri Murto.

"Dziesma Run, run, run ir pilna enerģijas un aicina būt brīviem, neatskatīties uz pagātni un pārliecinoši virzīties uz priekšu. Tā ir nostāja, kas, manuprāt, šobrīd daudziem no mums ir nepieciešama!" stāsta Agnia.

Taču dziesma Run, run, run nav vienīgais vienojošais moments. Agnia kopā ar Automatic Eye ir kopā uzstājusies gan Skandināvijā, gan sava debijas albuma prezentācijā – Latvijā. Abus vieno ne tikai mīlestība pret mūziku, pop-rock stilu, bet arī tieksme uz pilnību muzikālajā jomā un vēlmi ar savu mūziku iekarot latviešu skatītāju mīlestību. Tāpēc arī rokfestivāla "Pīlādzis" ietvaros Agnia kopā ar Automatic Eye latviešu auditorijai izpildīs trīs skaņdarbus. Un tomēr, tā kā abi gan Agnia gan Automatic Eye veiksmīgi veido savas karjeras atsevišķi, skatītājiem būs iespēja baudīt un novērtēt abu muzikālos priekšnesumus.

Vēl Skatuves jaunumi!
Pasākuma mūzikas grupu sarakstam, tieši otrajā dienā, 14. augustā, vēl nākušas klāt arī zināmas pašmāju apvienības: Laime Pilnīga un viena no Rokfestivāla "Pīlādzis" organizatoru komandas biedru - Ata Zviedra projekts (viens no vairākiem), apvienība - Busy Bee!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties