Roda Stjuarta fanu reiss

Aivars Līpenītis, 10.05.2010., 20:48

Tieši pēc mēneša – 10. jūnijā uz roka balāžu lielmeistara Roda Stjuarta koncertu Viļņā dosies fanu reiss no Rīgas izklaides pasākuma veidā pašmāju mūziķu pavadībā.

Šī gada 10. jūnijā notiks šogad Lietuvā vērienīgākais brīvdabas rokkonc erts, uzstājoties leģendārajam britu mūziķim Rodam Stjuartam (Rod Stewart). Par romantisko roka karali dēvētais mūziķis Latviju savā koncertu turnejā nav iekļāvis, tādēļ fanu reisu (Madonna, AC/DC) organizators aģentūra magicFIB izsludina fanu reisu uz koncertu Viļņā.

To vadīs pašmāju mūziķi – grupas Gain Fast solists Kaspars Zlidnis ar grupas biedriem un mūziķi brāļi Kristaps (Bez PVN dalībnieks, jaunais aktieris) un Guntis Rasimi (Bez PVN un Daugavpils Oranžā kora dalībnieks). Abi vadītāji brauciena laikā piedāvās informatīvu, izklaidējošu un muzikālu programmu, ar iespējām piedalīties konkursos un saņemt fanu balvas. Ceļā Aldara alus gandrīz neierobežotā daudzumā. Koncerta apmeklētājiem tā ir iespēja komfortabli, atraktīvā veidā un ne par ko neuztraucoties apmeklēt koncertu, lai jau nākamajā dienā, iespaidiem bagāti, atgrieztos ikdienas gaitās.

Biļetes uz fanu reisu, kā arī koncerta biļetes var iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā, fanu reisa cena - 35 Ls, koncerta biļetes – no 25 Ls. Fanu reisa partneris – koncertaģentūra Makroconcert.

Informācija par Roda Stjuarta un citiem fanu reisiem – tikko atklātajā fanu reisa mājas lapā.


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
brūs nesaspringstīns, 11.05.2010. 15:46:32 (ip:81.198.20.200)
Komentāra reitings: 0

uRODS stjuarts;D

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties