"RockUp Festivālā 2015" būs pieejamas arī 1 dienas biļetes

"RockUp Festivāls 2015", 01.07.2015., 11:04

"RockUp Festivāls" ir kā laika mašīna, kas liks atcerēties, kā ASV no blūza radās "rockabilly". Kā tas bija, kad dzīvespriecīgu jauniešu pūļi piepildīja deju zāles ar dinamisko rokenrola skanējumu!

"RockUp Festivāls 2015" būs pieejamas arī 1 dienas biļetesLaiku, kad jaunie vīrieši aplidoja dzīvespriecīgas jaunas sievietes, spilgti krāsotām lūpām, elegantām frizūrām, un koķeti atkailinātiem pleciem.

"Pin-up" kultūras iedvesmotā gaisotnē, patiesu prieku ikvienam sniegs patiešām laba mūzika,  retro automobiļi, dejas, performances, tetovēšanas studija, frizētava, joga un citas radošas izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem.

"RockUp Festivāls" 2015. gadā norisināsies no 7.-8.augustam atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā. Turklāt visā novadā šajā pat laikā tiks svinēta Ikšķiles 830 gadu jubileja!

Šī gada īpašie mākslinieki ir populārā grupa "Keksi & Orchestra". Baltijā viena no zināmākajām grupām, kas izpilda rock`n`roll, rockabilly, boogie un rythm`n`blues stila mūziku. Tā spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā "Boney-M", Macy Grey, "Smokie", "Ottawan". 2014. gada 13. jūnijā grupa prezentēja savu pirmo albumu visā grupas pastāvēšanas vēsturē, kā arī nesen, jau astoto gadu pēc kārtas, aizvadīja savu tūri "Muzikālais Skudrupūznis".

Par asumu parūpēsies hārdroka grupa "Colt", kas savu popularitāti guva 2011. gadā ar albumu "Sapņi lido debesīs", kas pat tika nominēts "Gada Balvai", kā labākais rokmūzikas albums.

Ar "Texas" stila ģitārfrāzēm, spēcīgiem bungu ritmiem ar bugi-vugi un rock`n`roll ģitāras partijām priecēs Rīgas blūza grupa "The Blues Gang".

Piektdien, 7. augustā, festivāla laika mašīnu iegriezīs "Johnny B Beast", "Gud", "Mozambika", "B-Sea Surfers", "The Foxtails", "Coolmans Report", "Cement", "Rūsa", "Colt", palīdzot apmeklētājiem izbaudīt rockabilly, blūza un rokenrola noskaņas. Ieeja sākot no 15.00.

Savukārt, sestdien, 8. augustā uz skatuves kāps Reinis Jaunais, Bengy, Vocada, "Sound Religion", "Griffi Band", "The Blues Gang", "Ainars Pūpols & Pi Blues", "Boogie Drivers", "Lavrix Band", "Voiceks Voiska", "Holy Lamb", "De Temps", "The Big Bluff", "Rebel Riot", "Keksi & Orchestra".

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena ir EUR 25, bet dienas biļete – EUR 15.

Festivāla apmeklētājiem būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas izvēlas lielāku komfortu – arī numuriņi viesnīcā, kempinga mājiņas un viesu namiņi īpašajos VIP komplektos. Sīkāka informācija un rezervācija info@rockup.rocks.

Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un internetā.

Sīkāka informācija un jaunumi festivāla mājas lapā: rockup.rocks/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties