"Robotplant" viesojas mājās ar trīs dienu koncerttūri

Ilze Pleša, 12.01.2012., 01:55

Daugavpils alternatīvā roka grupa "Robotplant", kas savu darbību pašlaik pārcēlusi uz Liverpūli, janvārī publiku priecēs ar koncertiem Rīgā, Jelgavā un Valgā.

"Robotplant" viesojas mājās ar trīs dienu koncerttūri

"Long Road Back Home 2012" tūres ietvaros tiks sniegti trīs koncerti: 19. janvārī Rīgā – klubā NABAKLAB, kopā ar grupu Pyro Trees (vairāk informācijas www.nabaklab.lv), kā arī divās vēl neapgūtās vietās: 20. janvārī Jelgavā – MC Balerijā (http://mcbalerija.com) un tūres noslēgums – 21. janvārī Valgā (Igaunija), klubā "Rockiklubi" (www.rockiklubi.ee).

"Robotplant" 2010. gadā izdeva savu debijas albumu "Seen and Felt", kurā tika apkopotas līdz tam laika periodam sacerētās kompozīcijas ar post-punk, shoegaze un post-rock žanru elementiem. Albums tika prezentēts 19. maijā, pēc tam izsludinot nenoteikta ilguma koncertdarbības pārtraukumu.

2012. gada sākumā grupa "Robotplant" ar jauniem spēkiem ir atgriezusies no pusotru gadu ilgās, šķietamās klusēšanas. Mūziķi savu dzīvi un radošo darbību ir pārcēluši uz Lielbritāniju, kur, iedvesmojoties no jaunās vides, radījuši pilnīgi jaunus darbus, kā arī piešķīruši vecajām dziesmām jaunu un mūsdienīgu skanējumu, kas pārsteigs ne tikai grupas pazinējus, bet arī jaunus klausītājus. Arī Baltijas tūrē varēs dzirdēt gan labi zināmos hītus, gan pavisam "svaigas" dziesmas enerģiskā un piestrāvotā izpildījumā.

Vairāk informācijas par grupu: draugiem.lv/robotplant un www.myspace.com/robotplantband.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties