Roberts Gobziņš festivālā Alternatīvie Jāņi pārsteigs ar jaunu projektu

dravegigger, 08.06.2010., 16:43

Jāņu festivāls tiem, kas Jāņus nesvin, Ropažos piedāvās daudzveidīgas mūzikas programmu.

roberts_gobzinjsh

Dzīvās skaņu mākslas stilistiskais spektrs sniegsies no enerģiska hard& heavy līdz dzīvespriecīgam ska un dzīves skumjos brīžus apcerošam blūzam.

Pārsteigumu festivāla apmeklētājiem būs sarūpējis vairāku vietējās mūzikas stilu celmlauzis Roberts Gobziņš, kas svētkos piedalīsies ar īpaši šai reizei tapušu orķestri Agrie putni.
Dalību Alternatīvajos Jāņos apstiprinājuši eksperimentāli labskanīgā roka kolektīvs M.ART.A, apvienība SoundReligion, kuras rokā saklausāmi gan ska un regeja, gan punk un etnomūzikas elementi, hārd-/ glemrokeri Kiss of the Dolls un improvizatorisko performanču projekts Radio Leningrad (tā dalībnieku vidū ir Latvijā pazīstamu rokgrupu mūziķi, kas spēlē sev neierastus instrumentus). Rītausmas depresiju ar paģiru blūza programmu sola remdēt ansambļa D-11 veterāns Ints.
Bārs Rock`n`Riga festivāla klausītāju vērtējumam plāno piedāvāt vairākus šīs sezonas Garāžas dueļa dalībnieku kolektīvus. Muzikālus pārsteigumus iecerējusi arī Vecrīgas kafejnīca Transilvania.

Kafejnīcas Leningrad, Ropažu novada Izglītības un kultūras centra un bāra Rock'n'Riga rīkotais festivāls Ropažu estrādē norisināsies no pulksten pieciem 23. jūnija pievakarē līdz 24. jūnija dienasvidum. Sarīkojuma iecere ir piedāvāt iespēju svinēt Jāņus tiem, kas parasti vasaras saulgriežus nesvin vai kas to nevēlas darīt ar šlāgeriem un citiem ierastiem vidējā latvieša gada īsākās nakts svinēšanas atribūtiem (izņemot alu).

Pirms, pēc un starp dzīvās mūzikas programmas daļām iecerētas tādas norises kā visu iesaistīties gribošo mūziķu džemsesija, dīdžeju uzstāšanās, pliko skrējiens pusnaktī pāri Lielās Juglas tiltam, horror rock café Transilvania mošķu gājiens, mošanās ar rīta jundu, padomju radio garā ieturēta rītarosme, panku zupa un iespēja Jāņu dienu nesteidzīgā gaisotnē vadīt zaļumos ģimenes lokā.

Biļetes iepriekšpārdošanā par Ls 1,50 var iegādāties BezRindas.lv, kafejnīcās Leningrad un Transilvania, bārā Rock'n'Riga un Ropažu novada Izglītības un kultūras centrā. Savukārt festivāla norises laikā pie ieejas biļete maksās Ls 2,50.

Sīkāka informācija par svētku programmu un nokļūšanu norises vietā pieejama interneta mājaslapā http://www.leningrad.lv/notikumi/alternativie_jani/
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties