R`n`R notiks Factory Records vakars

dravegigger, 20.07.2010., 11:23

Sestdien, 24. jūlijā, bārā Rock`n`Riga notiks ietekmīgās britu new wave/ post punk izdevniecības Factory Records izdotās un iedvesmotās mūzikas vakars.

R`n`R Studentu dienā, otrdien,factory logo 20. jūlijā, bārā muzicēs divus gadus veca grupa Mind Trophy, kuras muzikālo ietekmju vidū ir thrash, metalcore un nu metal.

Trešdien, 21. jūlijā, ikviens muzicētgribētājs aicināts uz Schecter ģitāru džemsesiju

Ceturtdien, 22. jūlijā, sāksies R`n`R Ģitāristu dueļa regulārais čempionāts, ko vada Kaspars Bindemanis un kurā pavadījumu konkursantiem nodrošina bundzinieks Vilnis Krieviņš un basģitārists Eduards Glotovs. Pirmajā pārī spēkiem mērosies Jānis Celmiņš un Artūrs Osipovs, otrajā- Nikolajs Markovs un Artūrs Savickis. Balva fināla uzvarētājam ir Gibson Les Paul ģitāra no veikala AT Trade. Dueli informatīvi atbalsta radio Naba un Latvijas Mūzikas kanāls.

Piektdien, 23. jūlijā, par tiesībām rudenī cīņu turpināt R`n`R Garāžas dueļa astotdaļfinālā sacentīsies metalcore grupa Lifepride, apvienības Scud Qualm un Triumfs, kuru muzikālo orientieru vidū saklausāms stoner rock, un- salīdzinot ar pārējiem šīs piektdienas duelantiem- daudz mierīgākas mūzikas kolektīvs Zenith.

Pieteikšanās Garāžas duelim turpinās. Katra jaunā rokgrupa, kas vēlas parādīt sevi, apzināt savu klausītāju loku un cīnīties par naudas balvu ierakstam, instrumentu iegādei un sevis profesionālai pilnveidošanai, aicināta sūtīt mājaslapas, sociālā portāla profila adresi vai ierakstus mp3 formātā un e-pasta adresi, obligāti pievienojot kontakttālruņa numuru, uz e-pastu garaza4@rocknriga.lv

2007 . gada 10. augustā no vēža komplikāciju radītas sirdslēkmes mira Tonijs Vilsons (pilnā
vārdā Antonijs Hovards Vilsons )- mūzikas raidījumu vadītājs, koncertmenedžeris un mūzikas izdevējs, Factory records līdzdibinātājs. Mūzikas izdevniecība, kas Mančesterā Ziemeļanglijā pastāvēja no 1978. līdz 1992. gadam, deva būtisku ieguldījumu ne tikai britu britu new wave/ post punk attīstībā.

Sestdien, 24. jūlijā, R`n`R notiks Factory Records izdotās un iedvesmotās mūzikas vakars. Vinila diskotēku No Joy Division līdz Happy Mondays spēlēs grupas Satellites LV bundzinieks Mareks Ameriks, uzstāsies grupas Bērnības milicija un Vadītājs konduktors, būs domāts arī par Mančesteras mūzikas septiņdesmito un astoņdesmito gadu mūzikas vidi atspoguļojošiem video.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties