Rīgas svētku lielkoncerts "Rīgas sirds"

Kristīne Lipenite, 14.08.2015., 08:25

15. augustā plkst. 21.00 11. novembra krastmalā iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti uz Rīgas svētku lielkoncertu "Rīgas sirds" un svētku uguņošanu koncerta noslēgumā.

Rīgas svētku 2014 koncerts, Aija Andrejeva un Aija VītoliņaRīga ir viena no skaistākajām pasaules pilsētām – to pauž Vecrīgas baznīctorņi, plašie parki un Daugavas dāsnie ūdeņi, kas kā Latvijas dzīvības artērija uz Rīgas sliekšņa ieplūst jūras sāļajos ūdeņos. Daugavas grīvā atrodas pilsētas sirds – Rīgas Osta, kas jau 815 gadu elpo nerimtīgā darba ritmā, veicinot Rīgas labklājību un uzturot saikni ar pasauli.

Kā Daugavas ūdeņi ieplūst jūrā, tā Latvijas leģendārās dziedošās balsis aiztraucas debesīs. Lai dziesma top par simbolisko vērtību preču un ideju apmaiņas pulsējošajai dzīvībai Rīgas Ostas lielajā jubilejas reizē!

Lielkoncerta "Rīgas sirds"programmā dažādu paaudžu Latvijas ievērojamāko mūzikas autoru skaņdarbi, kā arī ārzemju rokmūzikas pērles, kuru atskaņojumā piedalīsies solisti Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa, Ieva Sutugova, Andris Ērglis, Daumants Kalniņš, Edvīns Zariņš, Gunārs Kalniņš, Ingus Ulmanis, Aigars Voitišķis, Ralfs Eilands, grupa "Musiqq" (Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris ), Rīgas kamerkoris "Ave Sol" un instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā. Koncertuzveduma mākslinieciskais vadītājs un diriģents Romāns Vanags. Pasākuma režisors Viktors Runtulis.

Lielkoncertu "Rīgas sirds" piedāvā Rīgas dome un Rīgas brīvostas pārvalde.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties