Rīgā ar dīdžeja setu uzstāsies grupas "GusGus" dibinātājs President Bongo

"Amber Muse Records", 14.05.2015., 09:06

Šī gada 22. maijā klubā "Pulkvedim Neviens Neraksta" (Peldu ielā 26/28) "Amber Muse Records" aicina uz savu pasākumu, kur ar "GusGus" dīdžejsetu uzstāsies viens no šīs Islandes grupas oriģinālajiem dalībniekiem – President Bongo.

Grupas "GusGus" dibinātājs President BongoKopā ar viņu divās zālēs spēlēs vietējie dīdžeji Bogdan Taran, Max Lomov, duets "Y Silent", Judzhen, Esoniq. Pasākumu atbalsta alus "Heineken".

Stefanam Stefensenam jeb President Bongo ir vairākas izpausmes, bet pats sevi viņš sauc par "emociju galdnieku". Un viņa vārds tam ļoti piestāv: savas ilgās, spīdošās karjeras laikā Bongo ir uzbūvējis, noslīpējis un rekonstruējis realitāti tādā veidā, ka tā ir skārusi vairāku tūkstošu cilvēku emocionālās sfēras, kas ievērojami uzlabojusi viņu dzīves kvalitāti un piepildījusi to ar iekšējo harmoniju. Savu meistarību President Bongo sāka apgūt kā viens no Islandes elektroniskās grupas "GusGus" dibinātājiem, kura kopš tās dibināšanas 1995.gadā ir guvusi panākumus visā pasaulē. "GusGus" attīstības un evolūcijas procesā Bongo joprojām ir galvenais grupas veiksmes elements, piedaloties tādos procesos kā dizains, video un foto uzņemšana, dziedāšana, dziesmu sacerēšana un producēšana.

Šajā pavasarī President Bongo gatavojas izdot solo albumu "Serengeti" pie sava ierakstu leibla Radio Bongo, kuru viņš vada kopā ar biedru un studijas partneri DJ Margeir.

Ieeja ballītē no viesu saraksta vai ar studentu kartēm ISIC/RSU līdz 00.30 – 5 €, vēlāk – 7 €, bez viesu saraksta – 7 €. Vārdus un uzvārdus viesu sarakstam iespējams nosūtīt uz e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KG0GXp).

Sākums 22.00.

Atbalsta: DanceRadio.lv, "Dance Box".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab


ienāktreģistrēties