Rīgā uzstāsies dziedātāja Tanita Tikaram

Levs Berezins, 14.05.2015., 17:07

Mūzikas svētku "Live Under Sky" organizētāji paziņo Natālijas Imbruglijas koncerta pirmā zvaigžņotā viesa vārdu, – tā ir indiāņu izcelsmes angļu dziedātāja, "Diamond Award", "World Music Award", "British Award", trīs multi–platīna un trīs zelta albumu ieguvēja, populārās dziesmas "Twist In My Sobriety" izpildītāja - Tanita Tikaram.

Tanita TikaramDziedātājas karjeras iepriekšējos gados viņa izlaida vairākus albumus, kas izpārdoti visā pasaulē, vairāk nekā septiņu miljonu eksemplāru tirāžā. Pat Madonna vienā no savām intervijām paziņoja, ja kāds arī klausās kādu nedēļām, tad tā ir Tanita Tikaram.

Viņas koncerti vienmēr ir vaļsirdīgi un liriski, iedzimtais romantisms, izpildījuma tīrība un dziedātājas juteklīgais skaistums ar indiāņu saknēm, padara katru viņas uzstāšanos par īpašu un negaidītu klausītājiem. Tieši par to un rūpīgi režisētu šovu aktrise ieguva galveno "World Music Award" balvu no izcilā "bītla" Ringo Stāra rokām.

22. jūlijā Mežaparkā Tanita Tikaram izpildīs savu labāko programmu, kas sastāv no dziedātājas galvenajām dziesmām "Twist in My Sobriety", "Cathedral Song", "Good tradition" u.c.

Dziedātājas koncerts notiks programmas "Live Under Sky" ietvaros zem atklātas debess, vienā no pašiem skaistākajiem atklātajiem laukumiem Baltijā. Koncertā piedalīsies arī īpašie viesi no Latvijas, kuru vārdi tiks paziņoti vēlāk.

Koncerta "Live Under Sky" visus izpildītājus apvieno neparasta, ļoti skaista un tīra šova pasniegšana, kuru pavadīs paši modernākie video un mūzikas specefekti.

Biļetes visās "Biļešu Servisa" kasēs.


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
wasd, 14.05.2015. 22:00:30 (ip:78.84.73.168)
Komentāra reitings: 0

Vispār viņai ir indiešu, nevis indiāņu, saknes :D

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties