Rīgā koncertēs The Grand Astoria

Sandis / ULVE Agency, 18.08.2010., 12:31

19.septembrī ar koncertu Rīgā bārā Route 66 viesosies psychedelic rock / stoner rock kvartets The Grand Astoria no Krievijas.

Rīgā koncertēs The Grand Astoria2009.gadā Sanktpēterburgā dibinātās un vienas no pilsētas senākās un vēsturiski ievērojamākās viesnīcas vārdā nosauktās grupas The Grand Astoria muzikālā daiļrade ietver pārliecinošu psihodēliskā roka un stoner rock virzienu krustojumu, kurā saklausāmas arī ietekmes no blūza.

Pastāvēšanas laikā grupa izdevusi divus studijas albumus, no kuriem 2010.gadā izdotais albums II nodrošinājis ierakstu sadarbības līgumu ar ievērojamo Krievijas mūzikas izdevniecību R.A.I.G. (Russian Association of Independent Genres), starp kuru pārstāvētajiem māksliniekiem minamas grupas U.S. Christmas, Ahkmed, Mountain of Judgement, Seven That Spells, I am Above on the Left un vairāki citi.

Kā vakara īpašais viesis ar savu solo programmu koncertu ievadīs Edgars Rubenis no Mona de Bo, kurš sevi kā spilgtu ģitāristu pieteica jau 1999.gadā iegūstot labākā soloģitārista titulu Madonas festivālā Sinepes un Medus, kā arī pāris gadu vēlāk Liepājas dzintarā iegūstot Grand Prix ar grupu Driving South.

Route 66 atrodas Kronvalda bulvārī 2b, Rīgā.

Ieeja no plkst. 20:00, ieeja bez maksas.

http://twitter.com/ULVE_
http://www.myspace.com/thegrandastoria
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties