Relicseed laiž klajā vienu no debijas albuma "rozīnītēm" – dziesmu "Slaucējs Smalkjūtīgais"

Edgars Rakovskis, 03.10.2010., 14:58

Vēl nesen aiz loga bija vasara, ar kuru mēs nebijām apmierināti (jo "tā vājprātīgā svelme nav izturama!?"); nupat, nupat pie loga jau klauvē lausks, kas atkal ir slikti.

Iespējams, "gadalaiku maiņu" Relicseed laiž klajā vienu no debijas albuma "rozīnītēm" – dziesmu "Slaucējs Smalkjūtīgais"mēs "pa īsto" piedzīvosim vēl drīzāk, proti, 2. oktobrī, kad jāiet pildīt pilsoņa pienākums. Šajā gadījumā gan runa vairs nav par aukstumu vai karstumu, bet to, kas būs pēc tam...

Latviešu heavy metal žanra jaunrade Relicseed laiž klajā vienu no debijas albuma "rozīnītēm" – dziesmu "Slaucējs Smalkjūtīgais", kuras tehniskā un kompozicionālā struktūra atspoguļo šā gada novembrī gaidāmā diska kontekstu. Kā ierasts, grupa netieši, taču skaidri un nepārprotami pauž savu attieksmi pret apkārt notiekošo; variē ar muzikālajiem izteiksmes līdzekļiem un nepievērš uzmanību tradicionālajiem skaņdarbu formātiem.

Relicseed albuma prezentācijas koncerti notiks trīs Latvijas pilsētās: Cēsīs "Fonoklubā" (26.11.10.), Rīgā "Studentu klubā" (03.12.10.) un Liepājā "Fontaine Palace" (30.12.10.), kur paredzēts minitūres noslēgums. Jāpiebilst, ka faniem grupa ir sagatavojusi mazu muzikālu pārsteigumu, kas tiks atklāts, izsūtot ielūgumus uz katru no koncertiem.

Pirms tam (15. oktobrī) Relicseed nu jau ceturto pieskandinās Rīgas Kongresu namu leģendārā mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" ietvaros, kurš šogad svin savu 25. dzimšanas dienu. Sīkāka informācija www.bildes.lv, kā arī pa epastu relic.management@gmail.com.

Drīzumā dienasgaismu ieraudzīs labu brīdi izturētā grupas oficiālā mājaslapa, kurā būs atrodama sīkāka informācija gan par albumu, gan koncertiem, kā arī citiem ar prezentācijas minitūri saistītiem sīkumiem.

Sekojiet informācijai medijos un tiekamies koncertos!

Relicseed - "Slaucējs Smalkjūtīgais"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties