Vasaras pirmais "Jungle Got No Ranks" pasākums kopā ar Command Strange

Elīna Šalaginova, 27.05.2015., 10:28

Piektdien, 5. jūnijā "Urban Soulz" komanda aicina lauzto ritmu un drum & bass mūzikas cienītājus uz nākamo pasākumu sērijas "Jungle Got No Ranks" ballīti, kas norisināsies industriālajās "Noliktava Nr. 3" telpās (Andrejsala, Andrejostas iela 4a).

Vasaras pirmais "Jungle Got No Ranks" pasākums kopā ar Command Strange Mūsu šī gada pirmajā vasaras pasākumā piedalīsies mākslinieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, kā arī galvenais viesis – "Command Strange" no Kazahstānas. "Command Strange", kurš pašlaik mīt Sanktpēterburgā, jau sen labi pazīstams visiem melodiskā drum & bass cienītājiem. Mākslinieks laidis klajā savus darbus tādu ierakstu kompāniju kā "Metalheadz", "Integral", "Rubik" un daudzu citu paspārnē, kā arī cieši sadarbojies ar "Fokuz Recordings" un "V Records". Aizraujošas un pozitīvu emociju pārpilnas melodijas savienojumā ar skaistākajiem soul, jazz un fank sempliem, kā arī jaudīgas new school drum & bass kompozīcijas ātri vien guva atzinību no tādiem plaši pazīstamiem māksliniekiem kā LTJ Bukem, Fabio & Grooverider, Hype, Goldie, Andy C, Bryan G, Netsky, DJ Marky, Ez Rollers, Crissy Criss, Friction un citiem, turklāt mākslinieku "Command Strange" regulāri atbalsta arī BBC Radio 1 / 1Xtra.

Pasākuma viesi:

  • "Command Strange" (KZ/RUS);
  • "Nostress" (EST);
  • "Socle"(LV);
  • "Mirror Network";
  • "Slovar".

Pasākuma sākums plkst. 22.00. Biļetes iepriekšpārdošanā – www.residentadvisor.net/event.aspx?717618. Biļetes varēs iegādāties arī uz vietas: 5 EUR līdz plkst. 00.00, pēc plkst. 00.00 – 7 eur.

Vairāk informācijas: www.facebook.com/events/1381691278796086/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties