Noklausies "Super Besse" albumu

"I Love You Records", 21.05.2015., 08:24

Baltkrievu grupas "Super Besse" albumu "63610*" no 20. maija var noklausīties "Deezer" straumēšanas servisā. Bet 25. maijā albumu izdos Latvijas mūzikas apgāds "I Love You Records".

Noklausies "Super Besse" albumu"Mūsu grupa pastāv tikai divus gadus un kopš paša sākuma šķiet, ka esam ātrvilcienā – tas nav apstādināms un ātrums tikai pieaug. Pirms diviem gadiem mēs pat nevarējām iedomāties, ka kāds mūzikas apgāds Eiropā būtu ieinteresēts izdot albumu, bet tagad esam ļoti priecīgi, ka mūsu pirmais ieraksts iznāks sadarbībā ar "I Love You Records". Albumā būs iekļautas dažas dziesmas, kuras iepriekš esam izdevuši kā demoierakstus, bet tagad esam tās ieskaņojuši no jauna. Pievienojām arī pavisam jaunus skaņdarbus," stāsta "Super Besse" līderis Maksims Kuļša.

Šo piektdien, 22. maijā, "Super Besse" kopā ar "Junk Riot" no Igaunijas uzstāsies klubā "Depo" Rīgā. Tur arī būs pirmā iespēja iegādāties "Super Besse" albumu vēl pirms oficiālā izdošanas datuma 25. maijā. Tālāk mūziķu ceļš turpināsies uz "Europavox" festivālu Francijā, pa ceļam piestājot arī slēpošanas kūrortā "Super Besse", kura pasta indekss 63610* ir kļuvis par grupas debijas albuma nosaukumu.

Grupas "Super Besse" albumu "63610*" klausieties šeit: www.deezer.com/album/10271500.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties