"Nabaklab" uzstāsies vairākas spēcīgas Latvijas rokgrupas

Edgars Āboliņš, 21.07.2010., 15:32

24. jūlijā "Nabaklab" uz vienas skatuves kāps Latvijas roka smagsvari "Rūsa", "Backflow" un jaunie, daudzsološie "Rebel Riot".

Tiem, kas šajā nedēļas nogalē nebūs devušies uz Liepājas festivālu "Baltic beach party", "Nabaklab" piedāvā īstu rokmūzikas paraugstundu – uz kluba skatuves kāps viena no vecākajām Latvijas rokgrupām "Rūsa", kā arī "Backflow" un "Rebel riot", kuri šobrīd gatavo savu pirmo albumu un jau paguvuši uzstāties vairākos šīgada vasaras festivālos.

Jāpiemin, ka šis ir pirm"Backflow"ais tāda veida koncerts "Nabaklab" un pie Dj pults visu vakaru mūziku spēlēs Dj Dambis no grupas "Inokentijs Mārpls".

Grupa "Rūsa" radusies 1987. gadā un, piedzīvojot nelielas sastāva maiņas, šobrīd spēlē kā trio. Pēc pēdējā, 2006. gadā izdotā albuma "Uz pērkoņkrēsliem", grupa lielāku uzsvaru liek uz savu dzīvo uzstāšanos.

Lai arī "Backflow" daudz lielāku atzinību guvuši nevis Latvijā, bet tuvākajās kaimiņvalstīs, arī šeit netrūkst grupas fanu un atbalstītāju. Par to varēja pārliecināties šī gada aprīlī "Nabaklab" notikušajā "Backflow" koncerta tiešraides filmēšanā. Tādējādi, sestdienas koncerts būs jau otrā viesošanās radio "Naba" klubā.

Sestdienas koncerts sāksies ap 23:00, Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties vietnē www.bezrindas.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties