Trokšņu un improvizācijas mūzikas vakars Skaņu Meža telpā

Viestards Gailītis, 15.04.2011., 10:48

16.aprīlī, plkst. 21:00 jaunatvērtajā Skaņu Meža mūzikas telpā (Miera iela 12, Rīga) viesosies brīvā džeza, improvizācijas un trokšņu mūzikas saksofonists un lietpratējs Iļja Belorukovs no Sanktpēterburgas.

Trokšņu un improvizācijas mūzikas vakars Skaņu Meža telpāIļja Belorukovs ir viens no šī brīža Krievijas eksperimentālās mūzikas skatuves daudzsološakajiem un vispusīgākajiem māksliniekiem, muzikāli virzoties caur improvizācijas, brīvā džeza, trokšņu un elektroakustiskās mūzikas plašumiem. Līdzās neskaitāmām sadarbībām ar citiem mūziķiem, teātra un dejas māksliniekiem, zināms arī kā grupu Wozzeck, Wooden Plants, Les Phares un citu dalībnieks.

Kā vakara īpašais viesis koncertu ievadīs, kā arī vienosies kopīgā improvizācijas saspēlē ar Belorukovu, Edgars Rubenis no slowcore grupas Mona de Bo.

2010.gadā Rubenis pievērsās savai solo darbībai, tajā akcentējot avantgarda, trokšņu un eksperimentālās mūzikas izaicinājumus, šajā laikā ņemot dalību Ģertrūdes ielas teātrī izrādītajā Mārtiņa Eihes fiziskā teātra izrādē Sāra Keina, kā koncertējot Baltijas valstīs un Krievijā.

Koncerta sākums plkst. 21:00. Ieeja no plkst. 20:00, bez maksas.

http://twitter.com/ULVE_
http://www.myspace.com/belorukov
http://www.myspace.com/edgarsrubenis

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties