Mūzikas apvienība "Mona de Bo" koncertēs Rīgā un Valmierā

Edgars Eihmanis, 17.04.2015., 11:15

Piesakot jaunu albumu, eksperimentālā roka duets "Mona de Bo" kopā ar džeza pianistu Rūdolfu Macatu spēlēs vairākus koncertus: 17. aprīlī kopā ar grupu Anna Kijevā Valmierā, Tautas Harmonijas centrā, bet 18. un 19. aprīlī – Rīgā, Kaņepes Kultūras centrā.

"Mona de Bo""Mona de Bo" atskaņos jauno materiālu, kā arī mūziku no iepriekšējiem albumiem "Nekavējies, šīs ir spēles ar tevi" un "Pag Pag".

Edgars Eihmanis:

"Kopš pagājušās vasaras esam strādājuši pie jaunā albuma un pašlaik mēģinām to pabeigt. Stilistiski tas ir atšķirīgs no tā, ko esam darījuši līdz šim. Cita starpā – esam aizrāvušies ar improvizētas mūzikas spēlēšanu. Tomēr šajos trīs koncertos pārsvarā atskaņosim kompozīcijas."

Šobrīd abi "Mona de Bo" dalībnieki uzturas ārzemēs – Edgars Rubenis dzīvo Holandē, Edgars Eihmanis – Itālijā. Koncerti Rīgā un Valmierā būs vienīgās grupas uzstāšanās pirms vasaras festivāliem.

"Mona de Bo": improvizētas mūzikas koncerts pagājušā gada vasarā: www.youtube.com/watch?v=GSjEqpo5PhI.

"Mona de Bo" Facebook: www.facebook.com/monadebo.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo


ienāktreģistrēties