Martin Confused akustiskais koncerts Saulkrastos

Juris Poļakovs, 07.09.2010., 08:58

10. septembrī plkst. 21.00 Saulkrastos, Pludmales un sporta atpūtas centrā Koklītes ar akustisko koncertu uzstāsies latviešu dziedātājs Martin Confused. Šis būs pirmais koncerts Rudens akustiskās mūzikas sesijas ietvaros.

Iestājoties rudenim, Martin Confused akustiskais koncerts Saulkrastoskad aukstais laiks vairs neļauj baudīt pludmales priekus, bet gan saulrietus, gan jūra negaisa laikā joprojām ir ļoti skaista, Koklītes aicina piektdienas vakaros pabūt kopā, izbaudot akustisko mūziku latviešu mākslinieku izpildījumā. Rudens akustiskās mūzikas sesijas atklājēja gods šogad uzticēts Martin Confused. Viņam nākamos piektdienas vakarus sekos citi latviešu mākslinieki, katrs uzstājoties ar savu unikālu akustisko programmu. Un tā katru piektdienas vakaru līdz brīdim, kad sasildīties vairs nebūs tik vienkārši kā saritināties pledā un malkot tēju. Taču laika prognoze sola, ka septembrī koncertu priekus vēl pagūsim izbaudīt.

Martin Confused ir viens no spilgtākajiem akustiskās mūzikas izpildītājiem Latvijā, kas savās dziesmās apvieno country, blues, indie un pop elementus. Līdz šim mūziķim izdoti vairāki radio singli un Ep "Blame You".

Uzstāšanās Koklītēs būs intīma un nedaudz pieklusinātā skanējumā — Martins uzstāsies solo – dziedot vienatnē ar ģitāru.

Ieejas maksa uz koncertu ir Ls 2. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, biļetes uz pasākumu ir nopērkamas iepriekšpārdošanā, zvanot pa tālruni 29264654. Biļetes varēs nopirkt arī koncerta norises dienā pirms tā sākuma, taču pirms braukšanas, ja biļetes nav iegādātas, ieteicams piezvanīt un pārliecināties par brīvu vietu esamību.

Martin Confused kanāls Youtube http://www.youtube.com/martinconfused
Tālrunis biļešu rezervācijai: 29264654


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties