Mākslas darbinieku jubilejas gads

Ilona Brūvere, 07.02.2010., 22:19

Jubilejas gads februārī aizsāksies ar Latvijas rokenrola karaļa Pita Andersona koncertu 18.februārī 19.00 un Antas Ēņģeles romanču vakaru 20.februārī 17.00.

Anta Eņģele-
dziedātāja, dabas bērns.Māras Ķimeles aktrise. Pārsteidz ar dzidru, samtainu, īpašu balss tembru un patiesu muzikālo emocionalitāti. Eņģeles repertuārā ir pašas sacerētas melodijas, smalkās franču šansonetes, militāri melanholiskās vācu, smeldzīgās krievu un mazliet kautrīgās latviešu romances. Ilgus gadus dziedātāja muzicē kopā ar Raimondu Vazdiku un Ilzi Grunti. Krievu romanču programmā, ko Mākslas darbinieku nams prezentē 20. februārī, Antas Eņģeles partneris ir gitārists Ivars Hermanis. Šajās dzīvi apliecinošajās, vienkāršajās melodijās dziedātājas skanīgā balss uzbur romantisku un mīlestības pilnu pasauli.Pits Andersons

Pits Andersons-
pagājušajā gadā kļūst par "Just Folks Music Awards" laureātu ASV, ar savu albumu "Brass-a-billy". Tas ir rockabilly - autentiskākais no klasiskā rokerola novirzieniem, kur saplūst balto country&western mūzikas žanrs ar melnādaino mūziķu ritmiem. Konkursa 83 kategorijās piedalījās 42 000 albumi no 163 valstīm. Pits Andersons ir ne tikai pirmais mūziķis, kas ieguvis prestižo balvu un nominēts konkursam, bet gan arī var ASV izmantot iespēju Ostinā ierakstīt disku ar paša izvēlētiem skaņdarbiem un mūziķiem. Pitam 50. gadu rokenrols ir dzīves veids. Viņš brauc tādā mašīnā, valkā tādu apģērbu un nēsā tādas brilles. Tā viņš uzstājas ar savu grupu "The Swamp Shakers", kas ir vienīgā šī mūzikas žanra grupa Latvijā. Latvijas rokenrola karalis nekad neliek sevī vilties.

Biļešu iepriekšpārdošana internetā un Biļešu servisa kasēs.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties