"LMT Summer Sound" festivālu klātienē apmeklējuši un tiešraidē vērojuši vairāki desmiti tūkstoši cilvēku

Alise Pabērza, 14.07.2015., 11:30

"LMT Summer Sound", kas aizvadītajā nedēļas nogalē, 10.-11. jūlijā, norisinājās Liepājā apmeklēja un video tiešraidē tam līdzi sekoja vairāki desmiti tūkstoši cilvēku.

"LMT Summer Sound" festivālu klātienē apmeklējuši un tiešraidē vērojuši vairāki desmiti tūkstoši cilvēkuSpītējot laika apstākļiem, pasākumapirmo dienu apmeklēja līdzīgs skaits apmeklētāju kā pagājušā gada festivālā, savukārt, pateicoties otrās dienas "Jūras Svētku" bezmaksas programmai festivālu otrajā dienā apmeklēja papildus vairāki tūkstoši cilvēku līdz ar to "LMT Summersound 2015" kopējais apmeklētāju skaits sasniedz 25 000 cilvēku.

Savukārt tiem, kuri festivālu dažādu iemeslu dēļ nevarēja apmeklēt klātienē, bija iespēja sekot līdzi Latvijas Mobilā Telefona piedāvātajā mobilajā televīzijā Straume.lmt.lv pēc LMT pārstāvju datiem, šīs tiešraides kopumā ir noskatījušies turpat 50 000 tūkstoši cilvēku, kas ir viens no lielākajiem tiešraižu statistikas rādītājiem starp kultūras un mākslas pasākumiem Latvijā.

Arī šobrīd straume.lmt.lv mājaslapā ir iespējams noskatīties dažādu festivāla mākslinieku koncertu ierakstus, starp tiem atrodami gan "Nico&Vinz", "Mumiy Troll", "Apocalyptica", gan pašmāju mūziķu un grupu uzstāšanās ieraksti – "Bet Bet", "Astro’n’Out", "Laime Pilnīga" un daudziem citiem. Koncertierakstus var noskatīties lietotnē LMT Straume vai internet vietnē straume.lmt.lv.

"LMT Sumer Sound" festivāls aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Liepājā,un, neskatoties uz laika apstākļu radītajām neērtībām, aizritēja bet lielām tehniskām problēmām un programmas izmaiņām. Festivālā uzstājās daudzas pašmāju grupas un mākslinieki, kuri aizpildīja "Cēsu Alus" un "Liepājas Dzintara" skatuvju programmas, LMT skatuvi aizpildīja arī tādi slaveni ārzemju mūziķi kā "Nico&Vinz" un "Mumiy Trol", kā arī uz četrām DJ skatuvēm uzstājās dīdžeji gan no Latvijas, gan Vācijas, Ukrainas, Beļģijas un citām pasaules valstīm.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdza Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķīra A/S "Cēsu Alus", atbalstīja Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, ieteica Radio SWH un Skats.lv.

Sekojiet informācijai par festivālu: www.summersound.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties