"Laika Suns" ar jauno albumu uzstāsies brīvdabas koncertā

Una Meiberga, 06.08.2015., 07:11

Ceturtdien, 6. augustā koncertā Kalnciema kvartālā dzirdēsim grupu "Laika Suns" ar jauno albumu "Gaismas lādiņš".

"Laika Suns"Savukārt vakara pirmajā daļā uzstāsies divas jaunas grupas: sintroka grupa "The Citizens" un progresīvā indie apvienība "Be Reet". Koncerta sākums plkst. 19.00.

"Laika Suns" ir Latvijas indī-roka "mugurkaulnieki" ar stāžu.Grupa apvieno profesionālus mūziķus ar pamatīgu pieredzi dažādos muzikālos projektos. Citiem vārdiem - nes patiesus stāstus latviešu valodā, pārkausējot "Mofo", "Pienvedēju Piedzīvojumu" un "Momend" zeltu titānā. Šāds sastāvs ļauj realizēt visas, pat vispārdrošākās idejas. Izteikts ritms, skanīgi ģitāru rifi, dinamiskas melodijas – tāds ir "Laika Suns". Šovasar iznācis grupas pilnmetrāžas albums "Gaismas lādiņš".

"Laika Suns" sastāvs ir muzikāli pārliecinošs - Arnis Račinskis, Pēteris Lunde, Elvijs Pārpucis un Kārlis Josts.

Vakara ievadā dzirdēsim divas svaigas pašmāju grupas:

"The Citizens" pārstāv mazpazīstamo mūzikas žanru - sintroku (mix starp indie, roku un synth). Grupas skanējumu raksturo enerģiska un spēcīga ritma sekcija, kurā bungas un bass apvieno vienkāršo un sarežģīto, lai kopā radītu modernu roka skanējumu ar drum'n'bass pieskaņu. To papildina fankam raksturīgas ģitāras partijas un pretstatā 80to gadu atgādinoši klasiskā roka ģitāras solo. Visbeidzot unikālo skanējumu atnes sintezatoru melodijas un blūza stila vokāls, kuras piešķir katrai dziesmai citādu noskaņu - sapņainu, jautru vai melanholisku.

Jau šī gada rudenī būs gaidāms grupas debijas albums ar nosaukumu "Concrete Dreams".

Grupas dalībnieki: solists - Jānis Pētersons; bundzinieks - Krišjānis Auziņš; taustiņinstrumenti - Reinis Višķeris; solo ģitāra - Rihards Klūga; basģitāra - Roberts Veics.

"Be Reet" ir progresīvā indie roka grupa no Rīgas, kuru izveidoja Roberts Bergs, Kristiāns Laizāns, Aigars Reiters un Kārlis Lazdovskis 2013. gadā. Kopš tā laika grupa aktīvi sacer un ieraksta dziesmas un koncertē gan Latvijā, gan ārpus tās. 2014. gada septembrī pievienojās basģitāriste Laura Kristīne Lāce. Šobrīd ir iespēja noklausīties 4 singlus - "Shy", "Adventure Land", "Memphis" un "Bullet". Grupa rudenī plāno arī laist klajā savu pirmo albumu.

Grupas dalībnieki: bundzinieks - Kārlis Lazdovskis; ģitārists - Roberts Bergs; vokālists, ģitārists - Kristiāns Laizāns, basiste - Laura Kristīne Lāce.

Ieeja pasākumā bez maksas. Darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties