Labdarības koncerts "Rock For The Dog"

„Space Dog” un www.tehnika.muzmuz.net, 11.12.2010., 11:48

Ziemassvētku laiks tradicionāli ir ne tikai dāvināšanas laiks, bet laiks, kad cilvēki aizvien vairāk uzmanības pievērš sev tuvajiem, un velta laiku labdarībai un sirds siltumam.

Šajā laikāLabdarības koncerts "Rock For The Dog" sirds siltumu un gaišumu ir pelnījuši ne tikai mums tuvākie, bet arī mūsu mājas mīluļi. Diemžēl ne visiem ir iespēja šajā laikā tikt pie māju siltuma un saimnieka glāsta un mīlestības.

Lai padarītu šos svētkus vēl gaišākus, klubs "Space Dog" sadarbībā ar apskaņošanas uzņēmumu "Muz Muz" 17. un 18.decembrī labdarības dienās organizē labdarības koncertu "Rock For The Dog".

Koncerta ienākumi tiks ziedoti Juglas dzīvnieku patversmei, dzīvnieku aizsardzības biedrībai "Tutti palīdzība dzīvniekiem" un Tukuma dzīvnieku patversmei.

Tāpat katrs apmeklētājs varēs ziedot dzīvnieku pārtiku, nevajadzīgas segas, avīzes un citas mantas, kuras šajā aukstajā laikā ir nepieciešamas dzīvniekiem.

17. decembrī uz koncertu aicinās amerikāņu dziesminieks Peirce Nice, kura dzīvo uzstāšanos piektdienās var dzirdēt Radio 101. Bet pēctam dejas līdz rītam ar Dj Jāni Kazuli (Radio Naba) un Dj Uģi (Veto magazine).

Atbalstu 18. decembra koncertā paudīs Latvijas Zelta talantu šova dalībnieki – grupa "The afternoon", melodiskā roka izpildītāji – grupa "2tie", mūžam jautrie blūza pārstāvji – grupa "Arkādija", un Latviešu radio Top 20 pārstāvji, kas apvieno sieivišķigu vokālu ar vīrišķīgu rokmūziku – grupa "Canzone".

Nāc un palīdzi mums sagādāt Ziemassvētku brīnumu četrkājainajiem mīluļiem.

17. un 18. decembrī.
Koncerta sākums 21:00.
Ieeja par ziedojumiem. 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties