Labdarības festivāls "Akordeona dienas 2015 Rīgā"

undine, 23.04.2015., 12:46

Rīgā, no 27. līdz 29. aprīlim norisināsies ikgadējais starptautisks bērnu un jauniešu
labdarības festivāls "Akordeona dienas 2015 Rīgā".

Labdarības festivāls "Akordeona dienas 2015 Rīgā"Festivāls "Samāriešu fonda" izpildījumā tiek organizēts jau trešo gadu un pulcēs vairāk nekā 90 dalībniekus no visas Latvijas (Rīgas, Kokneses, Ugāles, Daugavpils), Krievijas (Maskava), Baltkrievijas (Minska).

Festivāls tiek organizēts, ne tikai, lai ar katru koncertu ansambļu spēles līmenis būtu aizvien muzikāli vērtīgāks un skanīgāks, bet arī lai paplašinātu Latvijas akordeona mūzikas attīstības kapacitāti jauniešu un bērnu vidū.

Festivāls norisināsies no 27. aprīļa, 3 dienas pēc kārtas, katrā dienā notiks viens koncerts.

Piedaloties vairāk nekā 40 dalībniekiem no ārvalstīm, festivālam ir piešķirta nozīmīga starptautiska loma un atzinība, kura ik gadu piesaista arvien vairāk ārvalstu dalībniekus un vairo ne tikai Rīgas atpazīstamību, bet arī Latvijas nozīmīgumu, akordeona kolektīvās muzicēšanas spēles attīstībā starptautiskos mērogos.

Ik gadu, pulcējot vairāk kā 1200 apmeklētājus, festivāls jau ir ne tikai ieguvis popularitāti sabiedrības vidū, bet arī ievērojami veicinājis festivāla jauno dalībnieku akordeona spēles kvalifikācijas un prasmju sekmīgu uzlabošanos.

Festivāla izvirzītās prioritātes joprojām ir palikušas nemainīgas: Latvijas reģionu un starptautisko dalībnieku, ansambļu savstarpējā konsolidēšana projekta mērķu sasniegšanai. Ļaujot dalībniekiem izrādīt savu iniciatīvu, festivāls pierāda, ka tā dalībnieki arī esot jaunieši un bērni, profesionāļu vadībā, spēj attiecīgi sagatavoties un sniegt koncertu apmeklētajiem augsta līmeņa profesionāli izpildītus priekšnesumus.

Pasākums tiek organizēts ar Rīgas domes, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības, Valsts nozīmes arhitektūras pieminekļa Sv. Pētera baznīcas pārvaldes, SIA "Veiters korporācija", SIA Bērzciems, SIA "Blik-m", u.c. atbalstu.

Festivāla koncerti notiks:

  • Atklāšanas koncerts k/t "Splendid palace", Mazajā zālē (27. aprīlī, 19:00);
  • Sadraudzības koncerts Sv. Pētera baznīcā (28. aprīlī, 18:00);
  • Noslēguma koncerts Lielajā Ģildē (29. aprīlī, 19:00).

0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties