Kopā ar "Mala" un "Parara" uzstāsies "Keira is you"

Klubs "Depo", 09.03.2010., 22:54

10. martā Depo notiks indie, postroka koncerts, kurā kopā ar vietējām grupām Mala un Parara uzstāsies Polijas grupa Keira is You.

Keira Is You ir jauna Polijas grupa, kuru dibinājis Jakub Radomski, kurš pazīstams arī kā pirmās Polijas emo grupas Hariasen līderis. Hariasen 2007. gadā izdeva albumu "Neisairah" un daudz koncertēja Eiropā, spēlējot kopā ar tādām grupām kā The Appleseed Cast, Engine Down, dEus, Placebo un The White Stripes. Savā jaunajā grupā Jakub ir visu dziesmu autors, kā arī dzied un spēlē ģitāru, vēl grupā ir basģitārists Lukasz Michno un taustiņinstrumentālists, programmētājs Marek Gawroński. Koncertos gru[pai pievienojas arī bundzinieks un čellists. Grupas debijas albums "Nothing Else Will Happen" tika izdots 2009. gada beigās un ir pieejams Polijā, Asv, Japānā un Austrijā. Albuma iznākšanu grupa atzīmēja dodoties kopējā tūrē ar Zviedrijas grupu Jeniferever.

Keira Is You spēlē sapņainu new wave ietekmētu mūziku, kurā ir uzsvērta elektronika un ģitāras. Šarmantās sintezatoru melodijas un bērnu fona vokāls raisa asociācijas ar Islandes mūziku. Šo mūziku varētu formulēt kā kaut ko pa vidu starp Sigur Ros un The Cure, indie un postroka fani nebūs vīlušies.

Koncertu Depo noteikti darīs interesantāku arī vietējās grupas.

Mala ir viena no pirmajām Latvijas instrumentālajā indie grupām, kura ilgāku laiku bija pazudusi no redzesloka, bet nu ir atgriezusies jaunā sastāvā un jaunā skanējumā, kas pēc pašu vēstītā varētu būt tuvs postrokam.

Parára ir alternatīva Math Rock grupa no Rīgas, kas apvienojās 2009. gadā. Šo cilvēku lielākā interese ir savā mūzikā apvienot neklasiskus ritmus ar harmoniskām un sirdi skarošām melodijām, izmantojot tradicionālu rock grupas sastāvu. Iedvesmojoties no tādām grupām kā Faraquet, Russian Circles un Radiohead, viņiem piemīt gan atmosfērisks, gan intensīvs skanējums.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties