Koncertuzvedums pirmsskolas vecuma bērniem "Krievu suvenīrs"

Rinta Bružēvica, 02.02.2015., 14:04

VSIA "Latvijas Koncerti" ciklā "Patiešām maziņiem" piedāvā jaunu programmu "Krievu suvenīrs" Spīķeru koncertzālē 7. februārī pl. 15.00 latviešu valodā, savukārt 15. februārī pl. 13.00 koncertuzvedums notiks krievu valodā.

Cikla "Patiešām maziņiem" producente Karina Bērziņa:

"Reiz februāra vakarā kopā sanāca draudzenītes, patvāri uzlika, tēju padzēra, jautri patērzēja, dziesmas uzdziedāja. Ai, kā ziema apnikusi, bet līdz pavasarim vēl mazlietiņ jāpagaida. Kā mēs draudzenītes laiku vadīsim, kā mēs pavasari gaidīsim? Viena izvilka no azotes lellīti, atvēra lellīti, bet tai iekšā vēl viena, atvēra otru, bet tai iekšā vēl viena, atvēra trešo, bet tai iekšā vēl viena.... Lellīti par Matrjošku sauc. Koncertuzvedumā katrā lellītē būs kaut kas ieslēpts. Jautrā virknē vīsies krievu tautas dziesmas, pasakas un dejas."

Skomorohs un Ivanuška, cariene Gulbe un Cara dēls, kā arī lelles Matrjoškas dzīvos līdzi stāstam par Vasiļisu Daiļo, kurā piedalīsies LNO solisti Ilona Bagele un Mihails Čulpajevs, akordeonists Artūrs Noviks, ģitārists Kaspars Zemītis, vijolniece Tatjana Ostrovska un deju ansambļa "Freska" dejotājas."

Biļetes "Biļešu Paradīzes" kasēs, cena 7 eiro katram klausītājam (jāpērk gan bērnam, gan pieaugušajam).

www.latvijaskoncerti.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties