Koncerts "Metallica After Party Live Rock"

Evita Badūne, 21.04.2010., 08:55

Jau trešo reizi Jelgavā, muzikālajā krogā "Cepuri nost!", Ausekļa ielā 12a, 24. aprīlī plkst. 21:00, notiks rock kluba "Urbix Rock Style" rīkotais pasākums, kura tēma šoreiz ir "Metallica After Party Live Rock".

"Nebūšu pārspīlējis, bet Jelgavā par roku tik tiešām ir liela interese. Šis jau būs trešais rock mūzikas koncerts, un tas būs vēl labāks, vēl interesantāks! Tā kā, jelgavnieki, turieties! Būs super!" teic mūzikas kluba dibinātājs Urbix.

Šoreiz jelgavniekiem klubs ir sarūpējis tādas rock grupas kā "Two Camels in a Tiny Car", "Adamsu Famīlija", kā arī Oskar Daņilov Solo Project un grupu "SIA Radical" ar Gustavu Terzenu priekšplānā.

Lai pasākumu padarītu apmeklētājiem vēl interesantāku, šoreiz būs iespēja parunāt ar Metallica Fan Club oficiālo biedru Daini Rijkuri un bungmeistaru Juri Šenbergu. Savukārt nerātnu piesitienu pasākumam piedos Beavis N’ But-head parodija!

Kā jau iepriekš tika minēts, rock kluba "Urbix Rock Style" dibināšanas pasākums notika šī gada 5. martā, un kluba pamatideja ir rock mūzikas popularizēšana.

Ieeja pasākumā pret ziedojumiem – Ls 1.50 no personas Urbix Rock Style kluba veidošanai.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties