Koncertcikls "Iededz gaismu" piedāvā abonementu

Anna Paula Pujēna, 02.12.2015., 15:13

Koncertcikla "Iededz gaismu" rīkotāji kā lielisku dāvanu svētkiem piedāvā līdz 13. decembrim iegādāties abonementu uz trim 2016. gada koncertiem "Lielā dzintara" kamerzālē par 25 euro.

"Orlando teiksmainā dzīve"Abonementā iekļauti trīs koncerti – 10. janvārī "Orlando teiksmainā dzīve" ar Sergeju Jēgeru (kontrtenors), Jolantu Strikaiti (soprāns) un Baroka kameransambli, 23. janvārī "Dziedinošais lietus" ar Kristīni Gailīti (soprāns) un Rīgas Saksafonu kvartetu, 13. februārī "Liepājas trio 15 gadu jubilejas koncerts". Plašāka informācija par katru koncertu lasāma organizācijas "Via Cultura" mājaslapā viacultura.lv.

Visi trīs koncerti notiks Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" kamerzālē. Abonementa cena ir 25 euro. Parastā biļešu cena uz vienu koncertu ir no 7 līdz 15 euro atkarībā no vietas zālē. Tāpēc rīkotāji īpaši vēlas uzsvērt to, ka, iegādājoties abonamentu, iespējams izvēlēties jebkuru vietu zālē!

Abonementus var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un interneta vietnē bilesuparadize.lv. Uz katru koncertu atsevišķi biļetes pārdošanā būs pēc 13. decembra. 

Jau 6.sezonu organizācija "Via Cultura" liepājniekiem un pilsētas viesiem rudens un ziemas tumšajos mēnešos piedāvā koncertciklu "Iededz gaismu". Šajā gadā vēl paredzēti divi koncerti – 12. decembrī "Bēthovena vēstules" viesnīcas "Promenade Hotel" Hika zālē un 30. decembrī "Vecā gada noskaņās" ar Ivaru Bezprozvanovu (čells) un Lieni Circeni (klavieres).


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties