Khuda koncerts Rīgā

Sandis Baumanis, 12.11.2010., 17:44

19.novembra piektdienā, plkst. 20:00, laikmetīgā teātra Dirty Deal Teatro telpās Spīķeros ar koncertu Rīgā viesosies vieni no aizvadīto gadu ievērojamākajiem un, iespējams, atzītākajiem Apvienotās Karalistes neatkarīgās mūzikas skatuves jaunpienācējiem - angļu postroka, postmetāla un progresīvās ģitārmūzikas pārstāvji, duets Khuda.

Duets Khuda dibinKhuda koncerts Rīgāāts 2007.gadā Anglijas ziemeļdaļas pilsētā Līdsā, no tā pirmsākumiem pamatsastāvā aizvien kā nemainīgs dalībnieks palicis ģitārists un skaņdarbu autors Toms Brūke (Tom Brooke).

Muzikāli darbības žanrs raksturojams kā eklektisks un instrumentāls savienojums starp eksperimentālo un progresīvo ģitārmūziku, nepārprotami ietekmējoties no dažādiem mūsdienu postroka un postmetāla daiļrades izpildītājiem, piemēram, Young Widows, Don Caballero, Torche un Russian Circles.

Kopš Khuda dibināšanas izdoti divi mini albumi, 2009.gadā izdotais Stratopherics un tam sekojošais koncertbrauciena mini albums, kā arī 2010.gada nogalē izdotais debijas albums Palingenesia, kura veicināšanas nolūkos duets devies trīs mēnešu garā Eiropas koncertbraucienā.

Koncerta viesmākslinieki - instrumentālā grupa Toria no Valmieras, kuri aizvadītā gada laikā sevi vairākkārt parādījuši kā svaigu vēsmu uz pašmāju neatkarīgās mūzikas skatuves, ko pierāda dalība vairākos brīvdabas festivālos un koncertu norise vietās, tostarp kopā ar grupām The Ocean, In Other Climes un Pikelet.

Dirty Deal Teatro atrodas Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 12/k2, Rīgā.

Tehniskā risinājuma atbalsts no Sound Systems.

Ieeja no plkst. 20:00, ieejas maksa - 3 lati.

http://twitter.com/ULVE_
http://www.dirtydeal.lv/teatro
http://www.myspace.com/khudamusic
http://www.myspace.com/bandtoria


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties