Kārlis Kazāks Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā

Una Meiberga, 22.05.2015., 08:22

2015. gada 28. maijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies dziesminieks Kārlis Kazāks, kas muzicēs kopā ar vairākiem lieliskiem Latvijas mūziķiem.

Kārlis Kazāks Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertāPavisam nesen, aprīļa beigās pie klausītājiem nonāca autora jaunāko dziesmu ieraksts "un Viņa", kurā savu mūzikas sajūtu dziesminieka darbiem pievienojuši visi no sagaidāmā koncerta mūziķiem- Anete Kozlovska, Maija Ušča, Juris Kroičs un Māris Bīmanis.

Uz Kalnciema kvartāla skatuves izskanēs dziesmas no dažādiem dziesmu autora albumiem: "uz manām plaukstām" (2007), "16 stundas" (2011), "gultnes" (2013) un "un Viņa"(2015). Mūziķa klausītāji jau zina, ka vienādu koncertu Kārlim Kazākam nav un nevar būt, jo, kā saka pats mūziķis: "dziesmas rodas klausītājā".

Kārlis Kazāks: "Es nekāpju uz skatuves, ja tas nesola piedzīvojumus. Emocionālus, negaidītus, negribētus vai tikai sapņotus. Atrašanās uz vienas skatuves ar man apkārt esošajiem cilvēkiem, dod man pilnīgi citu brīvību. Es paļaujos uz mūziķiem, kurus labprāt dzirdu ieskanamies manās dziesmās - manā ierasti privātajā teritorijā. Es ticu, ka mūsu piedzīvojumā mēs ielaižam arī klausītājus."

Anete Kozlovska ir dziesmu autore un izpildītāja, izdevusi solo albumu "Tik daudz", un spēlē grupā "Tramplīni", kā arī ar balsi un klavieru skaņām iekrāsojusi Kārļa Kazāka dziesmas jau trijos albumos.

Maija Ušča ir basģitāriste, kura pirms pievienošanās "un Viņa" jaunākā albuma ierakstam, ir muzicējusi grupās "Hospitāļu iela", "Gaujarts", "Stūrī zēvele" u.c.

Juris Kroičs, kurš ir piedalījies visos četros Kārļa Kazāka albuma ierakstos, ir īpaša personība uz Latvijas mūzikas skatuves, savulaik spēlējis grupās "K Remonts", "Jauns Mēness" un "Mielavs un Pārcēlāji".

Māris Bīmanis Kazāka daiļradē ir neatņemama sastāvdaļa, jo piedalījies visos dziesmu autora albumu ierakstos, kā arī kopā muzicējuši grupās "Oceanfall" un "Dull Doll".

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. Pasākuma norises laiks no 19.00 - 23.00. Ieeja bez maksas.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties