"Kaiser Chiefs" uzstāsies "Palladium Rīga"

"Positivus Music", 18.08.2011., 20:50

Palladium rudens koncertprogrammu papildina britu grupa Kaiser Chiefs, kuras uzstāšanās ir slavēt slavētas par enerģiskumu, īstu emociju plūsmu un pozitīvu lādiņu. Grupa 12. oktobrī pirmo reizi viesosies Latvijā.

Kaiser Chiefs

Viņu melodiskās, labi dejojamās un līdzi dziedamās dziesmas ar vienkāršajiem vārdiem par jauniešu ikdienu ir aizrautīgas un ironiskas vienlaikus. Pirmās biļetes par Ls 16.00 ierobežotā skaitā jau pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā.

Kaiser Chiefs ir dibināta 2003. gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā. Grupas debijas albums "Employment" 2005. gadā ieguva 3 britu mūzikas balvas, tas tika nominēti Merkurija balvai kā labākais albums, un singls "Oh My God" nokļuva Apvienotās karalistes singlu topa 6. vietā. 2007. gadā šīgada Positivus festivāla viesis Marks Ronsons kopā ar britu dziedātāju Lily Allen izdeva šīs dziesmas kaverversiju. Savukārt Kaiser Chiefs 2007. gadā izdotais otrais albums "Yours Truly, Angry Mob", sasniedza Apvienotās karalistes albumu topa 1. vietu un ar singlu "Ruby" iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē.

2011. gadā grupa pēc 3 gadu pārtraukuma ir atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva savu 4. studijas albumu "The Future Is Medieval". Kaiser Chiefs šovasar uzstājās visos Eiropas lielākajos mūzikas festivālos. Šobrīd Kaiser Chiefs ir devušies pasaules tūrē, kuras ietvaros 12. oktobrī grupa viesosies arī Rīgā jaunajā koncertzālē "Palladium Rīga".

Biļetes uz Kaiser Chiefs koncertu 12. oktobrī pieejamas no 15. augusta visās Biļešu Serviss kasēs un internetā. Pirmās biļetes pieejamas par cenu Ls 16.00 Vēlāk biļetes maksās Ls 19 un Ls 21. Koncertzāle "Palladium Rīga" atrodas Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Koncertu organizē "Positivus Music".

Vairāk informācijas:


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab


ienāktreģistrēties