Uz "Weekend Festival Baltic" tiks organizēti autobusi

Levs Berezins, 01.07.2015., 10:48

Ar katru nedēļu tuvojas elektroniskās mūzikas festivāls "Weekend Festival Baltic", kas norisināsies Pērnavā no 6.-8. augustam.

Uz "Weekend Festival Baltic" tiks organizēti autobusiOrganizatori katru nedēļu papildina zvaigžņu viesu sarakstu ar populāru skatuves mākslinieku vārdiem. Savu dalību ir apstiprinājuši tādi mākslinieki kā David Guetta, Martin Garrix, Armin Van Burren un vēl daudzi citi dīdžeji.

Ažiotāža ap karstāko 2015. gada vasaras festivālu ar katru dienu aug. 80% no biļetēm tika izpārdotas pirmājās tirdzniecības nedēļās, jo festivāls pirmo reizi notiks Baltijas valstu teritorijā.

Biežāk uzdotais jautājums Latvijā:

  • Kā tikt līdz "Weekend Festival Baltic" festivālam?

Īstenībā no Rīgas līdz Pērnavai nemaz nav tik tālu. Tikpat, kā līdz Ventspilij (187km).

Katru dienu no Latvijas uz Pērnavu un atpakaļ tiks organizēti autobusi no vairākām pilsētām – Rīgas, Valmieras, Liepājas un Ventspils (vairāk informācijas mājas lapā: www.braucamkopa.lv).

Visiem klātesošajiem tiks piedāvāta iespēja uz visām trīm naktīm palikt speciālā telšu pilsētiņu zonā. Visa telšu teritorija būs nodrošināta ar apsardzi, tualetēm un dušām. Viesiem būs lieliska iespēja iegādāties pārtiku un dzērienus. Visas pazaudētās un atrastās mantas tiks nodotas festivāla informācijas centrā.

Biļetes visās "Biļešu Servisa" kasēs, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Vairāk informācijas pasākuma oficiālajā mājas lapā: weekendbaltic.com/lv/landing-3/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties