Izziņo pieteikšanos 3. Garāžas dueļu sezonai

Gustavs Terzens, 01.02.2010., 22:48

Tuvojas marts un galvaspilsētas centrālais rokbārs "Rock'n'Riga" gatavojas svinēt savu pirmo jubileju.

Līdzīgi kā piedzimšanas dienā arī šoreiz svinību centrālais notikums būs grupu duelis, jeb Garāžas duelis, atšķirība tikai tā, ka 12.martā aizsāksies nu jau trešā Garāžas dueļu sezona.

Pieteikumus no grupām RnR pieņems līdz 19.februārim un pēc tam sāksies interneta balsojums par 16 labākajām, kuras piedalīsies sezonā. Balsojums ilgs līdz 12.marta 23:00, kad tiks noteiktas sezonas dalībnieces/grupas un izlozēti regulārā čempionāta pāri, kā arī pirmais svētku vakara pāris, kuriem īpašā kārtā pirmā cīņa notiks tieši svētku vakarā!

Pieteikuma iesniegšanas secība ir sekojoša:
1) Grupa sūta e-pasta vēstuli ar vēlmi startēt 3.sezonā uz adresi garaza3@rocknriga.lv
2) Pēc tam atbildē grupa saņem ftp servera adresi un piekļuves paroles. Visa pieteikuma saturs ir jāievieto norādītajā ftp adresē. Tas tāpēc, lai nebūtu problēmas ar lielizmēra failiem vai citām ar tīmekļa nodrošinājumu saistītām problēmām. Netiks pieņemti pieteikumi zip, rar, vai kādā citā kompaktējošā formātā.

Pieteikumā jāiekļauj:
1) Vienas savas oriģināldziesmas ieraksts latviešu valodā
2) Grupas un tās darbības īss apraksts (līdz 1500 rakstu zīmēm)
3) Grupas kopbilde
4) email adrese un kontakttelefons (obligāta prasība)

Pieteikumu iesūtīšanas pēdējā diena ir 19. februāris.

Garāžas dueļu 3.sezonas galvenā balva kā jau ierasts – katras piektdienas speciālā dzēriena ienākumu procents (pirmajā sezonā summa pārsniedza 1000 Ls robežu, otrajā sezonā summa bija nedaudz lielāka par 700 Ls). Tomēr RnR cer, ka 3.sezonas balvas būs apjomīgāka jo Garāžas dueļu atbalstītāju pulkam ir pievienojies enerģijas dzērienu ražotājs "Shark", kurš atbalstīs dueļus līdz pat pašam superfinālam!

3.sezonu ir plānots arī turpināt rādīt tiešraidē www.platforma.lv un atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī RnR aicinās Radioswh Rock uz sadarbību līdzīgi kā 2.sezonā, kad duelantu grupas kā papildus priekšrocību ieguva tiesības skanēt arī Radio Swh Rock rotācijā. Līdz sezonas sākuma balvu klāsts vēl tiks papildināts ar iknedēļas veicināšanas balvām.

Tikmēr joprojām turpinās soloģitāristu dueļu regulārā sezona. Pāgājušopiektdien spraigā cīņā tika noskaidrots jau otrs superfinālists un tas ir Mārtiņš Upenieks, kurš piedalījās arī 1.sezonā, taču toreiz nespēja pārvarēt pat pirmo kārtu. Šobrīd Mārtiņš Upenieks un Mārcis Vasiļevskis ir pirmie divi superfinālisti. Trešais tiks noskaidrots šopiektdien, bet ceturtais nākampiektdien.

Šīspiektdienas cīņas pāri ir sekojoši:
Mihails Kovaļovs vs Ansis Markauss / Artūrs Patetko vs Aleksejs Lisovecs.
Superfināls notiks 19.februārī, kad 2.sezonas uzvarētājs savā īpašumā iegūs kompānijas B.C.Rich ģitāru, kuras veidolu ir radījis leģendārais grupas Slayer ģitārists un dibinātājs Kerijs Kings.

Ceturtdien, 4.februārī, uz Rnr skatuves notiks smagās mūzikas paraugdemonstrējumi – uzstāsies Dislocation un Synodic.

Sestdien, 6.februārī, sadraudzības koncertu ietvaros spēlēs pašmāju Wild un viņu lietuviešu draugi The Blackout (LT, nejaukt ar pašmāju grupu The Blackout).

Rock'n'Riga atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties