Ivans Dorns Rīgā prezentēs jauno albumu

Levs Berezins, 23.02.2015., 12:10

Pazīstamo hītu "Стыцамен, Бигуди" un "Синими, жёлтыми, красными" autors un izpildītājs Ivans Dorns sniegs koncertu Rīgā. Albuma "Randorn" prezentācija notiks 29. maijā "Arēnā Rīga".

Ivans DornsAnsamblis "Дорнобанда" publiku iepazīstinās ar savu otro albumu, kurā skan 16 dziesmas. Starp tām ir klausītājiem jau iepatikušies skaņdarbi "Невоспитанный", "Мишка виновен", "Танец пингвина", "Спортивная" un "Целовать другого". Albuma veidošanai ir veltītas 963 360 minūtes – tās ir 16 056 stundas vai 669 dienas, vai gandrīz divi gadi...

"Albumu sākām veidot manu vecāku mājās, tās pilntiesīgos īpašniekus aizsūtot mēnesi ilgā ceļojumā uz Dominikānas Republiku!" stāsta Ivans. "Sākotnējās idejas piederēja mums četriem – Limonādīgajam, Romam Bestselleram, Pahatam un man. Mājas pagrabu, izmantojot antikvāru skaņas izolāciju un dažādus priekšmetus, pārveidojām par improvizētu studiju. Savedām tur visu savu mūzikas aparatūru un sākām veidot jauno albumu. Mēs nerakstījām hitus un necentāmies izmantot populārus mūzikas virzienus. Par jebkādiem formātiem nebija ne runas! Mēs radījām to, ko gribējām, un vispirms to darījām sev par prieku..." ar asarām acīs atceras I. Dorns.

Albuma "Randorn" stilistiku autori pārņēmuši no pirmā albuma un padarījuši to vēl daudzveidīgāku nekā "Co'N'Dorn" – te var dzirdēt trip hop, funk, garage, rap, disco, opera, sinthrock, new disco, soulful house un ne tikai.

Albuma nosaukumā izmantots vārds "random" (no angļu val. – uz labu laimi, nejaušs). Tieši "nejaušs" ir atslēgas vārds visam, kas attiecas uz albumu – no kolektīva dalībnieku iepazīšanās līdz dziesmu tekstiem.

"Bija ļoti interesanti vērot, kā apmēram 30 stilistiski pilnīgi atšķirīgu demoversiju gūzma sāka pārvērsties par albumu un iegūt noskaņu," atzīst Ivana Dorna komandas mūziķis un aranžētājs Romāns.

29. maijā "Arēnā Rīga" Ivans Dorns izpildīs ne tikai kompozīcijas no jaunā albuma, bet arī iemīļotās dziesmas jaunā un neierastā aranžējumā.

Biļetes visās "Bilešu Serviss" kasēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax


ienāktreģistrēties