Īpašs "Audience Killers" un "S.P.B." koncerts LMA Studentu klubā

Elina Korne, 15.09.2010., 10:49

Piektdien, 17. septembrī ap plkst. 23:00 LMA Studentu klubā gaidāms īpašs grupu "Audience Killers" un "S.P.B." koncerts.

Audience KillersJaunā grupa "Audience Killers" sevi spilgti pieteica šī gada sākumā ar debijas singlu "Rainbow". Brīdi vēlāk grupa klausītāju vērtējumam nogādāja nākošo ierakstu "Mon Personage" un devās tā popularizēšanas tūrē, piestājot vairākās Latvijas pilsētās. Lai arī gads vēl tikai nedaudz pāri pusei, šis jau būs "Audience Killers" pēdējais koncerts, vismaz uz kādu krietnu brīdi, jo grupas solists Normunds dosies uz Londonu pilnveidot savas vokālās prasmes "Tech Music Schools". Tāpēc pirms došanās prom, grupa vēlās atvadīties no saviem klausītājiem un faniem, uzstājoties īpašā koncertā.

S.P.B.Savukārt, grupa "S.P.B." pavasarī atgriezās pēc krietna klusuma brīža. 2008. gada nogalē izdevuši debijas albumu "Sound Poetry", nospēlējuši pāris koncertus, "S.P.B." no aktīvās Latvijas mūzikas dzīves nozuda. Taču šī gada sākumā grupa atgriezās gan radiostaciju rotācijās, gan klausītāju sirdīs ar zīmīgi nodēvēto singlu "Request of Reincarnation", kā arī vasarā uzstājoties lielākajos pašmāju mūzikas festivālos Positivus festival 2010 un Baltic Beach Party. Nu pienācis laiks grupas "S.P.B." pirmajam rudens koncertam.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, skatuve ap plkst. 23:30
Ieejas maksa: 2,00 Ls
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties