"Dzirnas", "The Coco’nuts", "Samba de Riga" un citi ieskandinās "Ielu Mūzikas dienu"

Inese Dābola, 11.08.2015., 08:22

Jau šo piektdien, 15. augustā Rīgas svētku ietvaros, galvaspilsētas ielas kļūs par vienu no lielākajām skatuvēm Latvijā, pulcējot vairāk nekā 30 grupas un mūzikas entuziastus, kuri iepriecinās ar ritmiem, melodijām un deju uzvedumiem.

"Dzirnas", "The Coco’nuts", "Samba de Riga" un citi ieskandinās "Ielu Mūzikas dienu"Astoņās koncertu vietās septiņu stundu garumā būs iespēja dzirdēt visdažādāko žanru mūziku: džezu, popu, roku, indie roku, klasisko mūziku, latino un citus mūzikas stilus.

"Ielu Mūzikas diena" (IMD) piektajā jubilejā pulcēs māksliniekus, kuri jau guvuši starptautisku atzinību, gan mūziķus, kuri ir sava slavas gājiena sākumā. Uzstāšanās notiks Bastejkalnā pie Rūdolfa Blaumaņa pieminekļa, Kaļķu ielā, Vaļņu ielā, Audēju ielā, Smilšu ielā pie Pulvertorņa, Zviedru vārtos, Kalēju ielā, kā arī "Konventa Sētā".

Katrs no priekšnesumiem būs īpašs, ļaujot gan baudīt mūziku, gan iesaistot skatītājus deju virpulī. Ar dažādiem ritmiem priecēs "Samba de Riga" - vienīgā perkusatīvā grupa Latvijā, kas izpilda afro-brazīliešu ritmus, tādus kā "Samba", "Samba-Reggae", "Maracatu", "Samba-Funk", "Candomble" un citi, uz autentiskajām brazīliešu bungām.

"Samba de Riga" - www.youtube.com/watch?v=fDwGFiMvpoo.

Džeza mūzikas cienītāji novērtēs grupas "The Bunch of Gentelman" priekšnesumu. Tie ir deviņi džentlmeņi, kuru spēlētā mūzika sildīs dāmu sirdis un neļaus mierā nosēdēt pat mierīgākajiem klausītājiem.

"The Bunch of Gentelman" - www.youtube.com/watch?v=l1f1N3GKOYQ.

Ar brīvdabas izrādi pārsteigs arī populārā deju grupa "Dzirnas", ģitāras burvis Gints Smukais, "The Coco’nuts", loopmastes Gints Cālītis un daudzi citi izpildītāji, kuru vārdus un uzstāšanās laikus, vietas meklējiet mājas lapā www.ielumuzika.lv.

"The Coco’nuts" - www.youtube.com/watch?v=jUbaHgd81LE.

Gints Cālītis - www.youtube.com/watch?v=wVryUzx-Kg4.

IMD sadarbībā galveno partneri - Rīgas Brīvostas pārvaldi, kā arī Rīgas domi tiek rīkota jau 5. gadu. IMD atbalsta "Coffee inn", Draugiem.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties