"Ielu Mūzikas dienā" koncertus sniedz vairāk nekā 130 mākslinieki

Inese Dābola, 18.08.2015., 07:32

Rīgas svētku ietvaros galvaspilsētas ielās koncertus snieguši vairāk nekā 130 mūziķi, spēlējot visdažādāko žanru mūziku: popu, roku, etno, džezu, latino un citus. Pulcējot gan profesionāļus, gan tos, kuri ir sava karjeras ceļa sākumā, tika aizvadīta jau 5. "Ielu mūzikas diena", kuras tradīcija tiks turpināta arī nākamgad.

Organizatori ir pateicīgi par krāšņajiem koncertiem, kurus vairāk nekā 130 mūziķi septiņu stundu garumā aizvadītajā nedēļas nogalē dāvāja Rīgas svētku apmeklētājiem. Uzstāšanās notika Bastejkalnā, Kaļķu, Vaļņu, Audēju, Smilšu un Kalēju ielās, Zviedru vārtos, kā arī "Konventa Sētā". Dalībnieku vidū Gints Smukais, "The Bunch of Gentleman", "The Coco’nuts", "Tax Free", Gints Cālītis, "Samba de Riga". Ikviens tika aicināts kopā ar Dzintaru Vīksnu un "Pulse Effect" ļauties ritma burvībai, kā arī vienu no krāšņākajiem priekšnesumiem sniedza deju grupa "Dzirnas".

"Ielu mūzikas diena"

"Esam gandarīti par tik lielu atsaucību un sakām paldies visiem par dalību! Paldies arī Ielu Mūzikas dienas atbalstītājiem, bez kuriem šie svētki nevarētu notikt, augstu vērtējam jūsu atbalstu. "Ielu mūzikas diena" ir kļuvusi par neatņemamu vasaras notikumu Rīgas kultūras dzīvē, kā arī Ostas svētkos un arī nākamgad tas noteikti tiks turpināts, pulcējot arvien jaunus mūziķus un grupas, kuri vēlas savu mākslu dāvināt pilsētniekiem un viesiem. Šogad izvēlējāmies arī veidot sadarbību ar biedrību Dr.Klauns. Paldies mūziķiem, kas atsaucās aicinājumam un "Ielu Mūzikas dienā" savākto naudiņu ziedoja biedrības atbalstam," saka "Ielu Mūzikas Diena" pārstāve Linda Krūkle.

"Ielu mūzikas diena"

"Ielu Mūzikas diena" sadarbībā ar galveno partneri - Rīgas Brīvostas pārvaldi, kā arī Rīgas domi tiek rīkota jau 5. gadu. "Ielu Mūzikas dienu" atbalsta arī "Coffee inn", "Draugiem.lv".

"Ielu mūzikas diena"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties