Grupai "Huskvarn" 25 gadi un atvadu koncerttūre Latvijā

Grupa "Huskvarn", 19.02.2015., 09:10

Skandalozā Latvijas metāla grupa "Huskvarn" savu 25 gadu jubileju svinēs, rīkojot atvadu koncerttūri "End of the Road". Apvienojoties mūziķiem no dažādiem "Huskvarn" 25 gadu pastāvēšanas periodiem, koncerttūrē "Zāģēt pa īstam" jeb labāko dziesmu kopsavilkumā, grupa viesosies Cēsīs, Jelgavā, Liepājā un Rīgā.

"Huskvarn"Šajā koncertu ciklā būs iespēja izjust laika garu no 1990. līdz 2015.gadam, kura muzikālo garu uzburs 17 mūziķi, kas spēlējuši grupā dažādos laika posmos, tai skaitā Edgars Ķauķis, Jānis Levits, Uģis Jaunslavietis, Juris Šenbergs, Ģirts Jansons, Urbix jeb Normuds Štefenhagens un citi.

Koncerta laikā uz skatuves būs iespēja redzēt "vaigā" un dzirdēt "dzīvajā" grupas oriģinālsastāvu izpildītās daudzās dziesmas, no visiem grupas albumiem: "On The Road" (1992.), "Bomb Brain Melodies" (1995.), "Sadistika" (2006.), kā arī neizdotie singli, videoieraksti un 25 gadu periodā iemūžinātie fotoattēli.

Urbix ir pārliecināts, ka ikkatrs no šiem koncerts būs lieliska iespēja baudīt vienreizēju atmosfēru, satiekot dažādu paaudžu cilvēkus ar līdzīgu muzikālo gaumi. Tā varētu būt arī vienīgā un pēdējā reizi, tāpēc Urbix mudina izmantot iespēju, lai redzētu spilgtāko un labāko no visiem laikiem šajā mūzikas žanrā Latvijā.

Urbix arī norāda, ka daudzie grupas "Huskvarn" fani ir bieži jautājoši par grupas atgriešanos uz lielu koncertūri. "Mēs jau neesam tikai grupa vien, neesam arī tikai dziesmas vien. Metāls ir kā domāšana, arī kā dzīves uztvere, kas apvieno dažāda vecuma, dzīves pieredzes un sociālo stāvokļu cilvēkus Latvijā. Daudziem tās ir atmiņas par tiem laikiem, citiem šodiena, vēl citi ar šo mūziku saista rītdienu. Bet mēs esam vieni no redzamākajiem un Latvijā zināmākajiem, kas šos daudzos cilvēkus sasaista kopā ar savām dziesmām un to izpildījumu," stāsta Urbix.

Grupa "Huskvarn" uzstāsies:

  • 2015/02/28 Cēsīs, klubā "Fonoklub",
  • 2015/03/05 Jelgavā klubā "MCBalerija",
  • 2015/03/06 Liepājā, klubā "Fontaine",
  • 2015/03/13 Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena".

Biļetes uz Rīgas koncertu iepriekšpārdošanā "TicketShop" vietnē: www.ticketshop.lv/site/events/view/1430.

Grupa "Huskvarn" ir dibināta 1989. gadā, apvienojoties vairākiem pagrīdes grupu "Vandāls" un "Lucifers" dalībniekiem ar ģitāristu Jāni Levitu. Laika gaitā grupa izdevusi trīs albumus un aktīvi koncertējusi, iegūstot kulta statusu vietējā skatuvē. Bieži vien "Huskvarn" min kā pirmo grupu Latvijā, kas sāka spēlēt thrash metal stilā, kā arī - saista arī ar dažādiem koncertskandāliem, galvenokārt grupas līdera "Urbix" dēļ.

Grupa "Huskvarn" internetā: www.huskvarn.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties