HC.LV atgādinājums visiem mūziķiem

Jānis Altmanis, 24.01.2010., 09:12

Jauniešu kultūras portāls HC.LV atgādina nesēdēt malā visiem radošajiem jauniešiem un grupām, un ziņot par saviem jaunumiem, ierakstiem, koncertiem, lai arī plašāka jauniešu sabiedrība varētu uzzināt par Jūsu mūzikālajām aktivitātēm!

HC.LV atgādinājums visiem mūziķiemVisu informāciju sūtiet uz redakcijas e pastu info@hc.lv, kur redaktori saņems Jūsu ziņu, pārbaudīs un publicēs.

Varam arī vienoties par Jūsu grupas albuma ievietošanu Jauniešu kultūras portālā HC.LV, lai visi varētu tikt pie Jūsu mūzikas. Pašlaik portālā jau pieejami daži bezmaksas albumi, tostarp arī HC.LV pasen izveidotās izlases: http://www.hc.lv/muzika/mp3/.

Ja vēlaties, lai cilvēki uzzin par Jūsu jaunākajiem ierakstiem un izsaka savu viedokli, varam dziesmas publicēt Mūzikas sadaļā "Vērtējam": http://www.hc.lv/muzika/vertejam-mp3/.

Afišas sadaļa http://www.hc.lv/afisa/ ir labs veids, lai paziņotu pārējiem par Jūsu tuvākajiem koncertiem, turklāt informāciju variet paši pievienot Jauniešu kultūras portālā HC.LV sev vēlamajā laikā sekojot šai adresei: http://www.hc.lv/inc/events_submit.php

Kā arī, ja ir citas idejas, vienmēr esam atklāti uz sadarbību un atbalstam jauniešu iniciatīvu!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties