Grupai The Picture iznācis jauns singls "Tu ej"

Nauris Brikmanis, 05.05.2010., 07:14

Gandrīz divus mēnešus The Picture cītīgi strādāja pie grupas jaunākā snieguma, dziesmas "Tu ej".

Grupai The Picture  iznācis jauns singls "Tu ej"Tāpat kā visa dzīvā radība, arī The Picture, atnākot pavasarim , sarosījušies un piedāvā klausītājiem jaunu singlu. "Tu ej" jau pavisam drīz būs dzirdams arī pa Latvijas radiostacijām.

"Tu ej" ir par tām lietām ko katrs mēs vēlamies sasniegt, par to kā sapņojam par ceļošanu kalnos, skaistiem brīžiem Parīzē, par otru cilvēku, kurš vienmēr mums domās ir līdzās, par skaistākajiem mirkļiem mūsu dzīvēs. Dziesma, kas piemērota ikvienam dzīves brīdim, kad mēs vēlamies apstāties un mazliet padomāt par to, cik tāls ceļš jau ir noiets un par to, kas noteikti vēl ejams. Bieži vien nav svarīgi ar cik lielām pūlēm kaut kas ir panākts, jo vēlāk mēs tik un tā atcerēsimies tikai tās patīkamās emocijas, ko jutām pēc padarītā. Par to arī šī dziesma...

Grupa The Picture darbojas jau kopš 2006. gada, kad divi labākie draugi gan ikdienā, gan mūzikā- grupas solists Kaspars un bundzinieks Nauris, nolēma savas muzikālās fantāzijas īstenot izveidojot grupu. 2009. gadā grupa piedāvāja klausītājiem savu līdz šim lielāko sasniegumu singlu "Apmāns", kas iekaroja arī Latvijas radio staciju topus. Vairāk par grupu uzzināt un noklausīties arī citas The Picture dziesmas iespējams:
http://www.draugiem.lv/thepicture

The Picture - Tu Ej
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties