Grupa "Sigma" Kalnciema kvartālā

Ilze Muceniece, 08.06.2015., 07:12

2015. gada 11. jūnijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies grupa "Sigma" ar savu debijas albumu "Sazaroto taku dārzs", kā arī festivāla "Urban Poetry" ietvaros izskanēs Melnā Cauruma koncerts un grupas "Gas of Latvia" priekšnesums.

Grupa "Sigma"Grupas "Sigma" mūzikā ir poproka, indie roka un elektroniskās mūzikas ietekmes, kuras papildina arī amerikāņu minimālisma mūzikas idejas. 2012. gadā sadarbībā ar četriem jaunākās paaudzes dzejniekiem grupa radīja mūzikas un dzejas performanci "Mūsu dienu skaņu celiņš". Šajā periodā tapušas arī dziesmas ar dzejnieku Arvja Viguļa, Arta Ostupa, Ingas Gailes, Kārļa Vērdiņa, Ineses Zanderes un Ulža Bērziņa vārdiem, kuras 2014. gada septembrī izskanēja pasākumā "Dzejkoncerts" Rīgas Domā.

Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā grupas "Sigma" sastāvā uzstāsies Jānis Ozoliņš - klavieres un vokāls, Kaspars Lastovskis – basģitāra un Uģis Eihvalds – bungas.

Festivāls "Urban Poetry" ir starptautisks daudznozaru laikmetīgās mākslas pasākums, kura ietvaros Kalnciema kvartālā norisināsies Melnā Cauruma koncerts. Tajā izskanēs latviešu laikmetīgās akadēmiskās mūzikas komponistu Annas Ķirses, Lindas Leimanes un Evijas Skuķes skaņdarbi, Agates Burkinas vokāls, Klāva Taimiņa trompete, Pētera Trasuna alts, Ērika Kiršfelda čells un Zanes Jurevicas flauta.

Festivala ietvaros dzirdēsim arī grupas "Gas of Latvia" priekšnesumu, kurā izskanēs skaņdarbi no topošā dziesmu albuma "Gulbju Ezers" ar Annu Ķirsi pie mikrofona. Grupas sastāvā uzstāsies: Andris Indāns – elektronika un vokāls, Anna Ķirse- sintezators un vokāls, Undīne Balode – čells. Marta Pujāta, Andra Žebera un Annas Fomas dzeja.

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. Pasākuma norises laiks no 19.00-23.00. Ieeja bez maksas.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties