Grupa "Pērkons" uzstāsies pilnā sastāvā Kulakova dzimšanas dienas koncertā

Sandis Mohovikovs , 20.05.2015., 08:14

Šodien, 20. maijā, Juris Kulakovs svin savu dzimšanas dienu, svētku svinības notiks piektdien plkst. 19.00 Latgales Vēstniecībā "GORS".

Grupa "Pērkons"22. maijā Latgales Vēstniecībā "GORS" Juris Kulakovs aicina svinēt savu dzimšanas dienu kopā ar grupu "Pērkons" un draugiem! Uz skatuves pēc liela pārtraukuma viņš sasaucis arī grupu "Elpa", muzicēs arī Laura Bicāne, taču galvenā loma paliek paša "Pērkonam"!

"Pērkons" aizvien turpina nest nacionālo pašapziņu un aizvien skan kā no astoņdesmitajiem, kad roks turēja tautu pie cerības, pirms vairāk kā trīsdesmit gadiem Ieva Akuratere kādā pusnaktī nosapņoja, ka tolaik jaunizveidotā grupa jānodēvē par "Pērkonu" šā "Pērkona" zibeņi, dārdi un palaikam romantiskais lietutiņš trāpīja mērķī toreiz un trāpa arī tagad, Latgales Vēstniecībā GORS grupa "Pērkons" uzstāsies pirmo reizi.

Grupa "Pērkons" iespējams ir vistitulētākā grupa Latvijā – divi Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieki - Ieva Akuratere, saņēmusi arī Draudzīgā Aicinājuma medaļu un Juris Kulakovs, kurš ir arī Līvānu goda pilsonis, trīs Jūrmalas goda pilsoņi un visi – apbalvoti ar Barikāžu piemiņas medaļām.

Grupa "Pērkons" saviem klausītājiem koncertā piedāvās dzirdēt savas radošās darbības laikā sakrātās un tautā iemīļotās dziesmas, to skaitā "Zaļā dziesma", "Slidotava", "Labu vakar", "Dziesma par sapumpuroto zaru", "Gandrīz tautasdziesma", "Mana dienišķā dziesma" un daudzas citas.

"Pērkons" uzstāsies pilnā sastāvā – Juris Kulakovs (taustiņi), Juris Sējāns (bass, vokāls), Leons Sējāns (solo ģitāra), Ieva Akuratere (vokāls), Raimonds Bartašēvics (vokāls) un Ikars Ruņģis (sitamie instrumenti).

Koncerts Latgales Vēstniecībā GORS iedārdinās Kulakova nakti, kas 22.augustā notiks Ogres estrādē. Šogad aprit 30 gadi kopš 1985.gada, kad pēc leģendārā koncerta Ogres estrādē grupas fani koncertā gūto emociju uzplūdā, vēršoties pret pastāvošo komunistisko iekārtu izdemolēja divus pasažieru vilcienu vagonus, šis bija notikums, kad Ogres vārds kontekstā ar mūziku līdz šim izskanējis visskaļāk, un nu, pēc gadiem, Ogres estrādē atkal dārdēs "Pērkons" un ne tikai...

Pēc koncerta Latgales Vēstniecībā "GORS" būs iespēja iegādāties grupas "Pērkons" diskus un iegūt mākslinieku autogrāfus.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
All not so is simple notoriety mmfporn.com/tags/mature-femdom/ @456FgDDY8

EugeneUtept

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

RobertSax


ienāktreģistrēties