Grupa "Melanna" sazāļota

Melanna, 07.09.2011., 05:21

Rokgrupa "Melanna" pubilcējusi savu jaunāko singlu ar nosaukumu "Visu Ko Vēlies."

Grupa "Melanna" sazāļotaDziesma stāsta par cilvēkiem, kuri mūs sazāļo un padara atkarīgus. Viltības, hipnotiskas kaislības un lomu spēles ir narkotikas divu cilvēku attiecībās. Mēs ar tām apreibināmies un savā neprātā nepamanam, ka aiz šīs pievilcības un vilinājuma var būt paslēpusies tikai liekulīga rotaļa ar mums. Un varbūt tā ir mūsu pašu sazāļotā balss, kas jau atkal kādam atbild – "visu ko vēlies".

Par grupu: Pašlaik "Melanna" turpina koncertēt un, līdz ar jaunā singla publicēšanu, sāk gatavoties grupas 5 gadu jubilejai, par kuru sīkāka informācija sekos vēlāk. Grupa plašākā sabiedrībā debitēja 2009. gadā ar singlu "Sarkanas", tajā pat gadā uzvarot arī LU Jauno grupu konkursā. Šobrīd "Melannā" joprojām trokšņo – Valdis Bebrišs (vokāls, ģitāra), Andris Vērdiņš (ģitāra), Māris Baginskis (basģitāra), Ivo Strazdiņš (bungas) un nesen grupai piebiedrojies Māris Strazdiņš (taustiņinstrumenti).

www.draugiem.lv/melanna/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties