Grupa "Helid" "Nabaklab" svinēs savu piecgadi

Mārtiņš Ķeire, 24.12.2010., 22:52

29. decembrī Vecrīgas klubā "Nabaklab" notiks metalcore grupas "Helid" piecu gadu jubilejas koncerts, kurā tiks atskaņotas arī dziesmas no janvārī gaidāmā debijas mini albuma.

Grupa "HELID" dibināta 2005. beigās Salacgrīvā, kad četri apņēmības pilni pusaudži sāka pievērsties muzicēšanai. Apvienība var lepoties ar to, ka tajā joprojām spēlē lielākā daļa no  sākotnējā sastāva dalībniekiem. Šo gadu laikā notikušas vairākas vokālistu maiņas, kā arī stilistiski eksperimenti, kas šobrīd noveduši pie progresīvi tendēta metalcore skanējuma. Grupa uzstājusies dažādos Latvijas klubos un nekomerciālās mūzikas festivālos, kā arī veikusi vairākas ierakstu sesijas studijā, taču tikai tagad ir nobriedusi savam pirmajam mini albumam. Koncertā grupa spēlēs savas pēdējā laika spēcīgākās dziesmas, dos ieskatu topošā ieraksta saturā un par godu jubilejai no arhīviem tiks izvilkta arī kāda noputējusi un piemirsta dziesma.

Koncerta apmeklētājus izklaidēs arī divas īpašo viesu grupas. Post-hardcore apvienība "Faithful In Misfortune" aktīvās gaitas uzsākusi tikai šī gada pavasarī, taču jau pamanījusies iegūt vērā ņemamu popularitāti, pateicoties interesantajiem eksperimentiem ar elektroniskās mūzikas elementiem. Grupa "Backstab" radusies 2008. gadā un spēlē spēcīgu hardcore un groove metal žanru savienojumu.

Mazajā zālē publiku kustinās DJ Mareks Ezerkalns.

Pasākuma sākums 21:00. Ieejas maksa 1 lats.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax


ienāktreģistrēties