22. janvārī Maskavas indie grupa "Everything is made in China" Depo

Guntis Vanags, 17.01.2011., 19:05

Everything is made in China (arī EIMIC) angliski dziedoša grupa no Maskavas. Lielu Krievijas indie fanu cieņu grupa iemantoja pēc tam, kad 2006. gadā tika izdots un interneta lietotāju vērtēšanai nodots grupas mazais albums.

Drīz pēc tam visi grupas koncerti Maskavā un Pēterburgā bija pārpildīti, bet Rolling Stones Krievijas izdevums nodēvēja to par cerīgāko Krievijas postroka grupu.

2007. gadā slavenā Kanādas ierakstu studijā Chemical Sound (kuras neskaitāmo klientu skaitā ir arī Born Ruffians, The Constantines, Goodspeed! You Black Emperor, citi) tika ierakstīts grupas pirmais albums "4".

Novērtējot grupas lielisko mūziku, 2008. gadā tā tika uzaicināta piedalīties lielākajā Austrumeiropas rokfestivālā Heineken Open Polijā, kurā tika dalīta skatuve ar tādām grupām kā Cocorosie un Sex Pistols.

2 gadu laikā popularizējot pirmo albumu, EIMIC nospēlēja lielu daudzumu koncertus Krievijā, Baltijas valstīs un Somijā. 2008. gada maijā albums tika izdots Japānā. Pēc vairākiem koncertiem Somijā, grupa tika uzaicināta piedalīties 2009. gada Ilosaari rokfestivālā.

2009. gadā grupa atgriezās studijā Chemical Sound, kurā tika ierakstīts jaunais albums "Automatic Movements", kurš tika izdots šī paša gada nogalē. Vēlākās albuma tūres Krievijā un Polijā nodrošināja grupas iekļūšanu šo valstu indie scēnas augstākajā līgā.

2010. gada vasarā grupa uzstājās festivālā Positivus.

Trio spēlē ēterisku, masīvas skaņas sienas piepildītu mūziku, ko varētu salīdzināt ar tādām grupām kā Broken Social Scene, Stars.

Dalībnieki:
Max Fedorov (vokāls, ģitāra)
Filipp Premyak (taustiņi, bass, sempli)
Alexandr Bykov (bungas, sempli)


Everything Is Made In China (Maskava – indie/ shoegaze)

http://www.myspace.com/eimic
http://eimicmusic.com/blog/
http://www.sonicbids.com/2/epk/default.aspx?epk_id=244505
Video - http://www.youtube.com/user/eimicmusic
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


ienāktreģistrēties