Grupa "Dun Dun" publisko ierakstu "333"

SKYR, 02.12.2009., 22:01

Kopš pagājušās nedēļas beigām ikvienam par brīvu internetā pieejams jaunākais instrumentālā kvinteta "Dun Dun" studijas ieraksts ar nosaukumu "333".

Mijoties gadalaikiem, dažādu sociālpolitisku nebūšanu aizsegā Ogres piecinie ks čakli pastrādāja studijā. Rezultātā tapa svaigs muzikālais materiāls. Pašu spēkiem ierakstīts ("dzīvajā" - visiem muzicējot kopā), miksēts un apdarināts grupas DP (DunDun Play – pēc Oksfordas skaidrojošās vārdnīcas) ir kļuvis ne tikai par stūrakmeni jaunu muzikālo izpausmju meklējumos, bet arī par sava veida pieturas punktu grupas turpmākajā darbībā. To, vai punkts būs "punkts" vai kāda cita pieturas zīme, rādīs laiks, taču ne koncerti, ne turpinājums darbam studijā pārredzamā nākotnē nav gaidāmi.

Ierakstā "333", kura nosaukums ir atvērts ikvienai numeroloģijas, ģeometrijas, okultisma, sanskrita un citām interpretācijām, iekļautas trīs kompozīcijas – "Pludmales", "Uzvaras trīsstūris" un "Tas, ko neatceras". Mūziķi ierakstu publiskam patēriņam nolēmuši nodot formā, kas no lietotāja paģēr visniecīgāko fizisko un garīgo piepūli, tāpēc nekorekts būtu tā apzīmējums "albums", "plate" vai EP.

"333" ir grupas DP, kas lejuplādējams adresē www.dundun.lv!
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
endo, 05.12.2009. 08:53:44
Komentāra reitings: 0

es esmu vienīgai kurš nevar nokačāt? ;/

Aicis, 05.12.2009. 11:55:41 (ip:87.110.25.225)
Komentāra reitings: 0

Jā tu esi vienīgais. pamēģini uzklikšķināt uz bildes...

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties