Grindcore mūzikas festivāls "Grindsex Vol.5"

trauma crew, 06.01.2010., 17:43

Nu jau piekto reizi Latvijā notiks grindcore žanram veltīts pasākums "Grindsex".

Šoreiz koncerts notiks piektdien, 29. janvārī, klubā "Melnā piektdiena", un pasākuma nagla būs viesi no Moldovas – techniskā goregrind spēlmaņi "Abnormyndeffect".

Grupa radusies 2003. gadā, Moldovas galvaspils ētā Kišiņevā, izdevusi vairākus ierakstus un apbraukājusi teju vai visu Eiropu. Iepriekš Latvijā grupa nav uzstājusies, un šī būs unikāla iespēja dzīvajā novērtēt mežonīgu moldāvu goregrind!

Koncertā ar jauno dziesmu pirmatskaņojumiem uzstāsies arī viena no pašmāju vecākajām grind grupām "trauma moralis". Drīzumā trauma ierakstīs jaunu albumu, un, iespējams, sekos koncerttūre ārzemēs. Pasākumā piedalīsies arī jestrā grind grupa "Dehydrated Goat", kas nesen izcēlusies ar savdabīgas koverversijas radīšanu dziesmai "Pokerface". Skatītājus priecēs arī savdabīgie "Anal Punishment", kā arī jaunais, bet daudzsološais techniskā metāla projekts "Orķ", kura sastāvā ir arī grupas "Lassie the Cat" dalībnieki. Jautrs un bezrūpīgs sniegums gaidāms no dueta "Facefuck" puses, kas piedāvā savdabīgu, elektroniski kibernētisku skatījumu uz grindcore žanru.

Iepriekšējos gadus "trauma moralis" rīkotais "Grindsex" festivāla publiku priecēja grupas no Meksikas, Zviedrijas, Lietuvas , un pasākumi notika kulbā "Depo". Šoreiz koncerts būs krietni plašākās telpās – klubā "Melnā piektdiena" (www.melnapiektdiena.lv), kas izceļas ar ļoti kvalitatīvu skaņas un gaismas aparatūru. Pasākuma sākums – no plkst.19.00, ieeja – 3Ls.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties