Gacho izsludina konkursu

Kaspars Jansons, 29.09.2011., 22:56

Pirmdien, 3.oktobrī, pašmāju elektroniskās mūzikas izpildītājs Gacho prezentēs jaunā singla "Kas Tu Esi?" mūzikas videoklipu.

Gacho izsludina konkursu

Sakarā ar gaidāmo singla prezentēšanu Gacho aicina ņemt dalību publicitātes foto tapšanā visus atbalstītājus un klausītājus. Izmantota var tikt jebkāda veida tehnika – portretfoto, klusā daba, kompozīcija, u.t.t., ar norunu, ka bildes tematika atbilstu dziesmas ideoloģijai - darīt dzīvē to, ko mēs vēlamies darīt.

"Mūsuprāt, patiesi dzīvot nozīmē mīlēt to, ko mēs katrs ikdienā darām jeb pārfrāzējot – darīt to, ko mīlam. Jo laiks skrien vēja spārniem, un tikai izbaudot katru mirkli savā dzīvē mēs pilnvērtīgi dzīvojam. Daudziem dzīvē dažādu apstākļu sakritības rezultātā nodarboties ar sirdslietu vai vaļaspriekiem paiet secen. Tad nu vēlējāmies radīt dziesmu, kas būtu uzmundrinājums un iedrošinājums katram, jo mēs spējam stāvēt pāri apstākļiem, ja to paši vēlamies." - tā par gaidāmo dziesmu un video saka Gacho.

Dziesmas pirmatskaņojums notiks piektdien, jeb pareizāk sakot jau sestdien, precīzi plkst.1:00 pēc pusnakts, Latvijas lielākajos mūzikas klubos, kur to atskaņos ievērojamākie pašmāju dīdžeji, sīkāku informāciju par gaidāmo klipu aiztaupot pirmdienas rītam, solot, ka klipā piedalīsies ļoti daudzas leģendāras personības.

Dziesmu producējis ir patlaban pieprasītākais Zviedrijas hiphopa mūzikas producents Gameboii, kurš producē gaidāmos albumus tādiem zviedru hiphopa smagsvariem kā Lazee, Eboi, un citiem, un ir arī galvenais Gacho albuma producents, kurš albumā veidojis vairākas kompozīcijas.

Bildes iesūtīšanas termiņš ir līdz svētdienai, 2.oktobrim, plkst. 20.00, sūtot to uz e-pasta adresi: live@gacho.lv . Bilde – uzvarētāja kļūs par publicitātes bildi gaidāmajam singlam "Kas Tu Esi?".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties